x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 19 ianuarie 2018: Berbecii sunt creativi și dornici de afirmare

Horoscop zilnic 19 ianuarie 2018: Berbecii sunt creativi și dornici de afirmare

18 Ian 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 19 ianuarie 2018: Berbecii sunt creativi și dornici de afirmare

Horoscop 19 ianuarie 2018. Berbec

Sunteți creativ şi vă preocupă foarte mult ideea de a începe o activitate nouă. Nu renunțați, astăzi aveți şanse să vă afirmați pe plan intelectual.
 

Horoscop 19 ianuarie 2018. Taur

Parcurgeți o perioadă favorabilă inspiraţiei, de aici şi frenezia cu care munciți. Nu neglijați odihna pentru că riscați să nu mai dați randament.
 

Horoscop 19 ianuarie 2018. Gemeni

Eşti marcat de o dorinţa prea mare de a te impune, asta de fapt denotă un deficit de autoritate. Lasă deoparte obiectivele prea înalte.
 

Horoscop 19 ianuarie 2018. Rac

Evitați pe cât posibil activităţile stresante pentru că energia voastră e la cote minime. Soluţia este mai degrabă un hobby.
 

Horoscop 19 ianuarie 2018. Leu

Din nefericire astăzi vă dă de furcă mândria exagerată, din cauza căreia chiar şi chestiunile minore vi se par un afront. Mai luați lucrurile şi în glumă.
 

Horoscop 19 ianuarie 2018. Fecioara

Nu sunteți cea mai importanța persoană, aşa că nu veți fi scutit să acceptați lucruri care nu vă convin. Important este să înţelegeți de ce sunt necesare.
 

Horoscop 19 ianuarie 2018. Balanţă

O problema sentimentală din trecut poate reveni în actualitate. Nu este exclus să vă certați cu partenerul de viaţă.
 

Horoscop 19 ianuarie 2018. Scorpion

Aveți ocazia unui schimb de experienţă interesant care vă va nuanţa percepţia în multe privinţe. Profitați din plin de o astfel de şansă !
 

Horoscop 19 ianuarie 2018. Săgetător

O zi cam moracanoasă în care nu vă stimulează nimic. Toate acestea se întâmplă poate şi datorită rutinei în care te-ai cantonat.
 

Horoscop 19 ianuarie 2018. Capricorn

Manifestați o intransigenţă pronunţată vizavi de punctele slabe ale celor care depind de voi. Nu e rău să fii onest ar fiți în acelaşi timp și consecvent.
 

Horoscop 19 ianuarie 2018. Vărsător

Un plus neaşteptat de bani te binedispune, dar dacă nu-ţi ţii euforia în frâu s-ar putea să-i pierzi ușor în achiziții  costisitoare.

Horoscop 19 ianuarie 2018. Peşti

Astăzi apar nişte probleme de sănătate. Par minore, dar ele sunt semnul că undeva vă neglijați. Odihniți-vă mai mult în această perioadă.

×