x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 19 martie 2018: Berbecii iau decizii importante în plan sentimental

Horoscop zilnic 19 martie 2018: Berbecii iau decizii importante în plan sentimental

18 Mar 2018   •   19:07
Horoscop zilnic 19 martie 2018: Berbecii iau decizii importante în plan sentimental

Berbec

Astăzi este momentul oportun luării unor decizii importante de cuplu, al declaraţiilor de dragoste, al unui plan de vii­tor cu persoana iubită.

Taur
Treci  printr-un moment în care susţinerea morală primită de la cineva drag te ajută enorm. Aşa  vei vedea cine îţi este prieten adevărat.

Gemeni

Gândeşte-te de două ori înainte de a bate palma pentru o afacere sau nişte cumpărături importante. Amână deciziile financiare riscante.

Rac

Astăzi vei constata că lumea nu crede tot ceea ce spui şi vei observa în ochii multora suspiciune, chiar dacă ai cele mai serioase argumente.
Leu

Nu ţine cont de opreliştile sau suspiciunile celor din jur. Încearcă să-ți faci un plan clar de actiune si demonstrează că eşti capabil de succes.

Fecioară

Îţi cam iroseşti energia pe lucruri mărunte, în loc să te ocupi de lucruri presante. La câtă energie ai astăzi, ai avea parte de mari reuşite.

Balanţă

Ai impresia că la serviciu colegii te privesc ostil, că au ceva împotriva ta. În realitate, nimeni nu are nimic cu tine. Revizuieşte-ți comportamentul.

Scorpion

Eşti mulţumit de felul în care se aşază unele lucruri, iar la originea acestei stări de bine par să fie şi sfaturile venite de la cineva priceput.

Săgetător
Ai un amic în preajmă, care se oferă să te ajute cu ceea ce ştie el mai bine, dar se pare că nu e un om de încredere. Cântăreşte atent informaţiile.

Capricorn

Optimismul cu care porneşti ziua îţi este tăiat de un obstacol neașteptat. Important este să nu cedezi, iar cu răbdare lucrurile se vor rezolva.

Vărsător

Un flirt spontan îți ridica moralul și te stimulează să te ocupi mai mult de tine. Nu uita că starea de spirit este baza care influentează totul.

Peşti

Astăzi ai noroc să dai peste nişte oamenii potriviţi, care te îndruma într-o direcţie  bună. Bazează-te cu încredere pe sprijinul și sfaturile lor.

 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop