x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 19 septembrie 2018: Taurii nu trebuie să intre în conflict cu colegii

Horoscop zilnic 19 septembrie 2018: Taurii nu trebuie să intre în conflict cu colegii

18 Sep 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 19 septembrie 2018: Taurii nu trebuie să intre în conflict cu colegii

Horoscop 19 septembrie Berbec

Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu. Relaţiile colegiale sunt tensionate, de aceea este bine să te bazezi doar pe forţele tale. De evitat intervenţiile chirurgicale.

Horoscop 19 septembrie Taur

Activităţile împreună cu persoană iubită sau copiii îţi aduc multă bucurie şi linişte sufletească. Pe de altă parte, îndreaptă-ţi atenţia şi spre un hobby neabordat de mult.

Horoscop 19 septembrie Gemeni

Relaţiile cu membrii familiei sunt bune, fiind momente excelente pentru discuţii legate de reamenjarea spaţiului de locuit. Implică-te mai mult în treburile casnice şi şine cont şi de sfaturile celor dragi.

Horoscop 19 septembrie Rac

Este o zi bună pentru demersuri cu persoane din anturajul apropiat în privinţa unor călătorii pe distanţe scurte. Există riscul să promiţi ajutor sau susţinere cuiva şi să nu te poţi ţine de cuvânt.

Horoscop 19 septembrie Leu

Eşti preocupat de bugetul de venituri şi cheltuieli. Deşi traversezi o perioadă bună din punct de vedere financiar, este posibil să apară îngrijorări cu privire la veniturile tale din activitatea profesională.

Horoscop 19 septembrie Fecioară

Debutul săptămânii este favorabil înnoirilor pe toate planurile vieţii cotidiene. Este nevoie să te îngrijeşti atât sufleteşte, cât şi trupeşte. După-amiază apar veşti importante legate de bani.

Horoscop 19 septembrie Balanţă

Astăzi este posibil să primeşti informaţii importante, legate de domeniul profesional în care activezi, însă pe căi neconvenţionale. Astrele îţi recomandă să îţi îngrijeşti mai mult sănătatea.

Horoscop 19 septembrie Scorpion

Indiferent de evenimentele în care eşti implicat în această perioadă, este bine să asculţi orice sfat legat de experienţele altora. După-amiază, rezervă-ţi timp pentru persoana iubită.

Horoscop 19 septembrie Săgetător

Eşti o persoană importantă astăzi în domeniul socio-profesional în care activezi. Se conturează discuţii cu şefii, cu reprezentanţii unor instituţii oficiale, dar şi cu persoanele din colectivul în care lucrezi.

Horoscop 19 septembrie Capricorn

Un prieten sau un protector de la serviciu îţi poate da sfaturi utile vizavi de situaţiile în care eşti implicat la serviciu. Este recomandat să ţii cont de orice remarcă sau sugestie.

Horoscop 19 septembrie Vărsător

Astăzi îţi vin bani din bunuri sau oportunităţi de de investiţii pe termen lung. La prima vedere totul pare în regulă, însă este bine să ţii cont de faptul că răsturnările de situaţie pândesc din umbră.

Horoscop 19 septembrie Peşti

Relaţiile parteneriale te solicită mult. Sunt ultimele momente în care mai poţi pune la punct detalii importante ale unor colaborări socio-profesionale care vor fi pe cel puţin an de zile de acum încolo.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop 19 septembrie