x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 19 septembrie. Început dificil de săptămână pentru toate zodiile

Horoscop zilnic, 19 septembrie. Început dificil de săptămână pentru toate zodiile

18 Sep 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 19 septembrie. Început dificil de săptămână pentru toate zodiile

Horoscop 19 septembrie 2016. Berbec

Ești foarte irascibil și îți ieși ușor din fire. Relațiile de la locul de muncă, cât și cu partenerul de viață vor fi tensionate, așa că e mai bine să lucrezi de acasă.

Taur

Riști să cheltui bani pe niște lucruri de care nu ai nevoie cu adevărat și care te vor lăsa falit. Fii mai chibzuit și nu intra în încurcături.

Gemeni

Vei primi o veste bună pe care o așteptai de mai mult timp: ai fost acceptat la un job, sau poți merge la un eveniment la care vrei să te duci cu prietenii. Începi săptămâna minunat!

 

Rac

Nu ești într-o dispoziție foarte bună, așa că e mai bine să eviți să pleci undeva, pentru că oamenii și locurile noi îți vor agrava starea. Mai bine uită-te la un film, sau citește o carte.

Leu

Ești tot mai convins să partenerul de viață este sufletul tău pereche și că sunteți făcut unul pentru celălalt. Este puțin mai rece, dar asta te atrage și mai mult.

Fecioară

Vei avea mai multe responsabilități la muncă, iar asta te va ține ocupat mult timp.Renunță la planurile de relaxare sau de vacanță din perioada următoare, pentru că vei fi mai mult la muncă.

Balanţă

Vei ieși în oraș în compania unei persoane cu un simț al umorului foarte dezvoltat, care te va face să uiți de ziua grea de luni. Te relaxezi și te gândești că ar trebui să ieșiți mai des.

Scorpion

Ești mai capricios ca oricând și nimeni nu ajunge la o înțelegere cu tine. Colegii de la muncă te evită, iar partenerul de viață va prefera să doarmă în altă parte, până te calmezi.

Săgetător

Simți cum relația cu un prieten apropiat, sau cu partenerul de viață nu mai este la fel și că nu mai aveți nimic în comun. Încerci să salvezi relația, dar nimic nu va mai fi la fel.

Capricorn

Ai un început greu de zi, dar lucrurile se vor schimba în bine pe parcursul ei datorită ambiției și perseverenței tale. Nu te dai bătut și lupți împotriva greutăților care apar.

Vărsător

Chiar dacă ai sentimentul că totul este împotriva ta, știi cum să faci față situațiilor delicate datorită abilităților tale diplomatice și a calmului.  

Peşti

Gândurile tale se îndreaptă către prietenii și cunoștințele apropiate cu care nu te-ai mai întâlnit de mult timp. Pui mâna pe telefon și începi să stabilești întâlniri cu ei.  

×