x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 19 septembrie. Mijlocul săptămânii va aduce schimbări de situaţie pentru majoritatea zodiilor

Horoscop zilnic, 19 septembrie. Mijlocul săptămânii va aduce schimbări de situaţie pentru majoritatea zodiilor

18 Oct 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 19 septembrie. Mijlocul săptămânii va aduce schimbări de situaţie pentru majoritatea zodiilor

Berbec

Trebuie să treci le treabă şi să pui în aplicare tot ce ai spus zilele trecute. Colegii de muncă pot interpreta greşit şi vor crede că intri într-o competiţie cu ei.

Taur

Dacă cineva îţi va pune la îndoială motivaţia şi visurile tale, s-ar putea ca modul în care reacţionezi să te surprindă şi pe tine. Încearcă să fii calm.

Gemeni

Cineva îţi poate tăia elanul la serviciu şi va dori să te provoace. Dacă prima reacţie va fi de a ataca, gândeşte-te mai bine şi aplică o strategie analitică.

Rac

Se pare că apropiaţii s-au pus cu gura pe tine şi îţi critică progresul. Ei nu o spun cu rea intenţie neapărat, dar tu o iei personal şi totul se va transforma într-o ceartă severă.

Leu

Fie că e vorba de o îmbunătăţire a stilului de viaţă, fie că e vorba de progresele pe care le faci la serviciu, păşeşti pe teritorii noi, care se pot tranforma în nisipuri mişcătoare.

Fecioară

Eşti foarte raţional astăzi şi cu picioarele pe pământ, iar asta te ajută să ai un simţ analitic foarte dezvoltat şi să găseşti soluţiile eficiente, foarte repede.

Balanţă

Micile tensiuni din familie se amplifică, transformându-se în conflicte aprinse cu rudele, sau cu membrii apropiaţi ai familiei, chiar dacă tu nu-ţi doreşti deloc asta.

Scorpion

Este o zi plină de surprize pentru colegii de serviciu, dar care nu vor fi unele plăcute. Vor încerca să-şi verse furia, iar starea ta calmă îi va enerva şi mai tare.

Săgetător

 Mijlocul săptămânii te prinde într-o stare energică, pozitivă şi simţi că poţi muta şi munţii din loc. Eşti de neoprit, iar la muncă vei binedispune toţi colegii.

Capricorn

Un prieten îţi va atinge punctele slabe şi vei lua decizia de a-ţi înfrânge temerile, doar pentru a scăpa de insistenţele lui. Este benefică această schimbare, cu toate că nu ţi-o doreai.

Vărsător

Vei încerca cu orice preţ să ieşi dintr-o conversaţie delicată şi dificilă, dar cu cât vei încerca, cu atât te vei afunda mai mult.

Peşti

Ca şi Vărsătorii, discuţiile pe teme conflictuale, sau care implică sentimentele, vor apărea pe neaşteptate şi vor scoate la suprafaţă emoţii puternice.

 

Citeşte şi Damele zodiacului: ele fac cărțile!

Semnul zodiacal care face legea

×