x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 august. Vărsătorii sunt plini de noroc

Horoscop zilnic, 2 august. Vărsătorii sunt plini de noroc

01 Aug 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 2 august. Vărsătorii sunt plini de noroc

Berbec

Astăzi simți că poți face orice îți pui în minte. Încearcă, totuși, să te axezi pe lucrurile la care te pricepi, nu te apuca să redecorezi.

Taur

Îți dorești să începi niște activități de grup, poate să faci un sport sau să intri într-o trupă de muzică, lucru benefic pentru tine.

Gemeni

Te simți conectat cu tehnologia, iar tot ce are legătură cu aceasta ți se pare floare la ureche. Optează pentru un curs tehnic.

Rac

Ești foarte sociabil azi și reușești să creezi legături importante cu persoanele cu care interacționezi pentru prima dată.

Leu

Ești mai romantic decât în mod normal și reușești să îți impresionezi sufletul pereche. O cină romantică îți va face ziua completă.

Fecioară

Se ivesc oportunități pe plan familial. Profită de tot ce apare în cale și încearcă să petreci cât mai mult timp cu familia.

Balanţă

Ai niște talente ascunse care ies la iveală azi. Încearcă să colaborezi cu cineva pentru a duce la bun sfârșit niște planuri mai vechi.

Scorpion

Ești plin de bunătate și îți dorești să oferi din ea tuturor celor pe care îi întâlnești. Ai vrea să poți să ajuți întreaga lume.

Săgetător

Începi să înțelegi care sunt cele mai importante lucruri pentru tine. Încerci să te cunoști mai bine și vei fi surprins de ce descoperi.

Capricorn

Își creezi un nou grup de prieteni care au aceleași aspirații ca tine. Ești mulțumit de noul colectiv și ești gata de planuri mărețe.

Vărsător

Câteodată este mai bine să fii norocos decât inteligent. Astăzi înveți că norocul te aruncă în fața unor oportunități inedite.

Peşti

Fii deschis în fața oricărei invitații primite, căci vei cunoaște noi oameni și vei avea șansa să schimbi obișnuitul peisaj.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop 2 august