x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 decembrie. Indiferent că eşti la muncă sau în vacanţă, te vei distra şi vei avea o atitudine pozitivă.

Horoscop zilnic, 2 decembrie. Indiferent că eşti la muncă sau în vacanţă, te vei distra şi vei avea o atitudine pozitivă.

01 Dec 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 2 decembrie. Indiferent că eşti la muncă sau în vacanţă, te vei distra şi vei avea o atitudine pozitivă.

Berbec

Micile probleme de sănătate pe care le-ai avut recet încep să dispară, dovadă că tratamentul a fost corect. Începi să-ţi recapeţi energia şi vitalitatea.

Taur

Simţi că ceva te trage înapoi şi ai impresia că nu progresezi deloc. Nu căuta motive din exterior pentru că tu eşti singurul vinovat. Gândurile tale sunt cele care te încarcă negativ.

Gemeni

Spre deosebire de Tauri, încrederea în forţele proprii este la cote maxime şi, indiferent că eşti la muncă sau în vacanţă, te vei distra şi vei avea o atitudine pozitivă.

Rac

Eşti foarte irascibil, obosit şi nu îţi convine nimic, pentru că ai uitat să te mai ocupi şi de tine. Ai muncit din greu şi ai ajuns la o limită. E momentul să iei o pauză.

Leu

Ori ai cheltuit prea mult, ori ai economsit prea mulţi bani. Este mai mult decât evident că trebuie să-ţi regăseşti echilibrul dacă vrei să fii fercit şi să nu ai o stare de frustare permanentă.

Fecioară

Aştepţi momentul pentru a începe noi aventuri, tocmai pentru că meditaţia din ultimele luni te-a revigorat şi ţi-a oferit noi perspective.

Balanţă

Fii atent şi ai grijă de tine ca această goană după succes să nu te extenueze. Dacă te vei îmbolnăvi, nu mai contează nimic. Vei da banii pe tratamente şi pe recuperare.

Scorpion

Ai nevoie să te aeriseşti puţin, să te relaxezi. Călătoreşte, stai cu prietenii, cunoaşte persoane noi, du-te la teatru şi recrează-ţi mintea şi sufletul. Nu îţi va fi uşor, dar nu ezita.

Săgetător

 Te temi să nu îi răneşti pe cei din jurul tău şi să nu îi faci să se simtă prost. Dar, în final, tu vei fi cel rănit, pentru că îţi faci rău singur. Nu vei vedea asta decât atunci când va fi prea târziu.

Capricorn

Reflectă la ce s-a întâmplat cu tine în ultimele zile şi vei vedea că ai progresat extrem de mult într-un timp foarte scurt. Ai plecat ca din puşcă şi nu te-ai mai oprit.

Vărsător

Există o  probabilitate ca gândurile tale să se îndrepte către viaţa sentimentală. Încă eşti în faza de testare a apelor, până când vei fi sigur de ce simţi.

Peşti

Astăzi, mai mult ca oricând, vei tânji să scapi de rutina de zi cu zi. Vrei să vezi fețe și locuri noi. Cu toate astea, eşti conştient că trebuie să menţii un echilibru între muncă şi timp liber.

 

Citeşte şi:

Horoscopul dragostei pentru anul 2017! Ce rezervă astrele zodiilor în relaţiile de iubire?

×