x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 2 februarie 2018: Scorpionii sunt exagerat de suspicioși

Horoscop zilnic 2 februarie 2018: Scorpionii sunt exagerat de suspicioși

01 Feb 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 2 februarie 2018: Scorpionii sunt exagerat de suspicioși

Horoscop 2 februarie 2018. BERBEC

Astăzi ai motive de bucurie care te fac să devii extrem de cheltuitor și de generos. Eşti optimist și mulţumit de situaţia actuală.

TAUR

Cineva din preajma ta te îndrumă într-o direcţie greşită. Ar trebui să te opreşti un pic şi să fii mai atent la informaţiile pe care le primeşti.

GEMENI

Ai avut ceva răbdare să parcurgi nişte paşi obligatorii într-un demers de durată.  Rezultatele încep să se vadă și meriţi felicitări.

RAC

Nu te simţi bine într-un mediu negativ, alături de oameni pesimişti. Încearcă să ieşi din acest spaţiu pentru că vei fi influenţat.

 LEU

Nu ai chef de nimic altceva decât de somn şi de linişte. Chiar dacă există unele gânduri apăsătoare pe sufletul tău, lasă-le la o parte.

FECIOARĂ

Nu te lasă furat de idei sumbre, sau de cei pesimişti. Probabil lucrurile negative se leagă de o chestiune materială care nu ţi-e pe plac.

BALANŢA

Din nefericire te laşi atras de iluzii, fără să îţi dai seama că ţinteşti lucruri imposibile.  Nu te amăgi singur, în mod inevitabil vei suferi.

SCORPION

Astăzi ai impresia că la tot pasul cineva încearcă să te înşele. Nu exagera cu suspiciunea, pentru că nu toţi au ceva de ascuns .

SĂGETĂTOR

În ultima perioadă ai muncit mult, pentru că nu vrei să laşi nimic la voia întâmplării. Atenţie însă că vei avea nevoie de multă energie.

CAPRICORN

Auzi că ar exista pe undeva o problemă, legată de persoana ta. Dacă îţi vezi de treburile tale, lucrurile vor trece fară a te afecta.

VĂRSĂTOR

Nu eşti într-o pasă prea bună ,iar starea ta este generată de relaţia cu o persoană aflată într-o situaţie neplăcută Nu-ţi strica ziua pentru alţii.

PEŞTI

Te-ai bazat pe o persoană care ţi-a promis marea cu sarea și acum ai parte de o lecţie de viaţă, ca să nu te mai încrezi în promisiuni neserioase.

 

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop 2 februarie 2018