x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 martie. Vei fi plin de energie, cum nu ai mai fost de foarte multă vreme

Horoscop zilnic, 2 martie. Vei fi plin de energie, cum nu ai mai fost de foarte multă vreme

01 Mar 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 2 martie. Vei fi plin de energie, cum nu ai mai fost de foarte multă vreme

Berbec

Este momentul să îţi exersezi atât corpul, cât şi mintea. Rezolvă integrame sau exerciţii de logică pentru a stimula activitatea cerebrală.

Taur

Dacă anumite îndatoriri ţi se par dificile şi greu de îndeplinit, nu ezita să ceri ajutorul unui prieten, aol unui coleg de serviciu sau al unei persoane specializate.

Gemeni

Vei fi plin de energie, cum nu ai mai fost de foarte multă vreme. Nu va conta faptul că vei avea o zi plină. Entuziasmul tău e indestructibil.

Rac

Există un lucru la care te gândeşti de foarte mult timp, dar nu ai luat nicio decizie. Până astăzi. Astrele sunt aliniere perfectă şi te ajută să iei cea mai bună hotărâre.

Leu

Vei fi singurul norocos de la serviciu care poate profita de vremea de afară. Vei ieşi mai repede de la serviciu, sau nu eşti obligat să te duci la birou.

Fecioară

Dacă eşti pasionat de ceva anume, sau pare foarte interesant, de ce nu încerci să faci lucrul respectiv?Ce te opreşte? Urmează-ţi inima.

Balanţă

Energia zilei de joi te face să te gândeşti la dezordinea de acasă. Te simţi vinovat şi, imediat cum ajungi, te apuci de făcut curăţenie.

Scorpion

În drumul tău spre succes, s-ar putea să răneşti persoanele din jurul tău, intenţionat sau nu, fapt ce va duce la nişte stări interioare conflictuale.

Săgetător

 Este o zi excelentă pentru a te opri o secundă şi pentru a analiza ce nu a mers bine de prima dată. Până la finalul zilei, vei soluţiona dilema.

Capricorn

Abilitatea de a găsi soluţii inovatoare pentru orice problemă te va scoate din multe probleme azi. Fii cu ochii în patru şi vei observa imediat rezolvarea.

Vărsător

Drumul pe care ai mers până acum va ajunge unde ai prezis de prima dată şi va înlătura dubiile tuturor celor care nu au crezut în tine.

Peşti

Nu îţi face griji dacă nu vei fi productiv la serviciu. Toţi colegii, inclusiv şeful tău, vor fi cu gândul la planurile pentru sfârşitul de săptămână.

×