x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 august. Capricornii învață să își acorde timp

Horoscop zilnic, 20 august. Capricornii învață să își acorde timp

19 Aug 2019   •   15:00
Horoscop zilnic, 20 august. Capricornii învață să își acorde timp
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec

Bucură-te şi de cele mai mărunte lucruri frumoase care îţi ies azi în cale. Nu aştepta evenimente ieşite din comun, spectaculoase, strălucitoare, pentru că bucuria poate veni şi din mărunţişuri. Comportă-te ca un copil care descoperă în jurul lui atât de multe lucruri minore, dar atât de frumoase care îl fac să se simtă bine. Joacă-te cu un dram de inocenţă, nu pune la suflet nimic ci descoperă ceea ce, ca om mare, nu ai timp să observi: o pisicuţă la geam, o floare apărută pe un strat, un nor de formă ciudată pe cer. Ai să vezi că astfel de atitudine, uşor infantilă, dar relaxată, te bine dispune imediat!

Horoscop Taur

Pleci la drum cu un sentiment neplăcut, de parcă nu e o călătorie pe care doreai s-o faci sau nu te îndrepţi spre o destinaţie dragă ţie. O consideri o obligaţie, doar ca să-i faci altuia pe plac, şi rămâi cu sentimentul că, în acelaşi timp, ai fi avut atâtea alte lucruri mai interesante de făcut. Tocmai pentru că pleci fără nicio tragere de inimă, nimic nu-ţi convine, toate te irită, toate par să meargă pe dos, încât te întorci acasă un pachet de nervi, complet nemulţumit de felul cum s-au desfăşurat etapele călătoriei. Dacă ai putea amâna pe altădată, ai fi mult mai fericit.

Horoscop Gemeni

Se prefigurează la orizont un rezultat excelent ce te stimulează la maximum şi dacă mai primeşti de la cei din jur şi aprecieri şi laude, parcă prinzi şi mai mult chef să ajungi mai repede la ţinta visată. Faci paşi mari spre acel moment care va încununa eforturile tale din ultima perioadă şi va deschide o etapă nouă şi mai interesantă de acum înainte. Ai curaj să faci deja planuri de viitor, pentru că îţi place ceea ce se va întâmpla foarte curând în viaţa ta şi pentru care primeşti deja garanţii concrete.

Horoscop Rac

Dacă te înconjori de oameni negativişti sau pesimişti, fii sigur că te vor influenţa şi pe tine în mare măsură, ca atare ziua depinde enorm de anturajul în care nimereşti. Unii te vor monopoliza cu problemele lor nesfârşite, alţii te vor folosi ca umăr de plâns sau ureche de ascultat, dar trebuie să ai curajul să ieşi din aceste medii şi să nu te laşi copleşit de energiile lor negative. Ai şi tu destule probleme, ca să le mai iei pe umerii tăi pe ale altora, deci învaţă să mai spui nu la astfel de situaţii care nu îţi fac bine.

Horoscop Leu

Dacă ai talente muzicale, încearcă să le foloseşti mai des, chiar și în activitatea ta de zi cu zi, nu performând neapărat în acest domeniu, ci măcar însoţindu-ţi toate acţiunile de un fond muzical adecvat. De fapt, nu muzica în sine are acum o conotaţie specială pentru tine, ci mai mult versurile cântecelor, ca atare ascultă cu mai mare atenţie textele! Că asculţi în metrou un cântec sau doar folosești muzica pentru a crea un mediu de lucru mai reconfortant, vei încheia ziua cu un sentiment ciudat, cum că acel text auzit îţi era chiar ție dedicat. Vrei de undeva o îndrumare sau un răspuns? Atunci ascultă ce cântă la radio: de acolo vine inspiraţia!

Horoscop Fecioară

Nu te poţi debarasa de o amintire urâtă din trecut care are încă efecte negative asupra ta. Ar fi trebuit să uiţi demult acele momente triste, dar tu continui să te ţii de acea situaţie neplăcută pe care o porţi în memorie ca pe o pată neagră a vieţii tale. S-ar putea să se ivească acum ocazia de a repara greşeala, de a şterge această pată din amintirea sau de pe reputaţia ta, dar de tine depinde ce eforturi faci pentru a da totul uitării. E vremea să uiţi, să ierţi, să repari, să recunoşti greşeala şi să mergi mai departe eliberat.

Horoscop Balanță

Nu te mulţumi cu cât ştii sau ai acumulat, chiar dacă deţii un bagaj impresionant de cunoştinţe, pentru că tu poţi şi vrei mai mult de atât. Ceri informaţii de pe oriunde ai trece până devii o enciclopedie ambulantă, dar norocul tău e că nu e doar curiozitate, ci aviditate de a cunoaşte. Îţi extinzi orizonturile din ce în ce mai mult, prin studiu, prin cercetare, întrebând în stânga şi-n dreapta şi documentându-te foarte laborios, şi se vede! Nimeni nu te va întrece când vei fi pus în faţa unei confruntări intelectuale de vârf! Într-o zi vei transmite şi tu altora ceea ce ai acumulat în ani de studiu!

Horoscop Scorpion

Ai aşteptat această zi ca să faci o mare schimbare de direcţie în planurile tale. Aveai de multă vreme gândul acesta să porneşti pe o altă cale (altă profesie, alt loc de muncă, alt proiect, altă relaţie), dar nu mai venea odată momentul potrivit, dar azi consideri că e perfect să-i dai startul! Momentan, nu prea ştii încotro mergi, ştii doar că vrei altceva, dar, deşi eşti nesigur încă pe ceea ce te aşteaptă la capăt, ai convingerea că ai făcut o alegere bună şi foarte curând se vor vedea şi urmările! Dacă ai decis schimbarea, ţine-te de ea până la capăt, nu te opri la primele hopuri, pentru că vor apărea şi acestea!

Horoscop Săgetător

Stai de ceva vreme cu o anumită declaraţie pe buze şi tot nu ai curajul să o exprimi liber. Ţi-e puţin frică de impactul cuvintelor tale, şi preferi să taci, deocamdată, aşteptând momentul potrivit pentru a-ţi exprima public opinia. E ca şi cum ar trebui să spui ultimul cuvânt într-o situaţie şi încă nu eşti suficient de bine pregătit. Poate a venit vremea să spui un da sau un nu la o întrebare capitală: dacă accepţi sau nu un job, dacă refuzi sau nu o ofertă… Sau poate trebuie să spui adio unui loc sau unei persoane, şi tot tragi de timp, cu speranţa că se mai schimbă ceva. Ei bine, a venit vremea să deschizi gura şi să spui ce ai ales: va fi ca o eliberare!

Horoscop Capricorn

Totul se învaţă, nu devii specialist peste noapte, ca atare nu pretinde de la tine performanţă fără să exersezi suficient! Eşti abia la începutul unui proiect care evoluează promiţător, dar încearcă să-ţi domoleşti nerăbdarea, pentru că e cale lungă până la apogeul visat. Important e că în fiecare zi care te duce spre acel ţel mai înveţi ceva important, mai pui o cărămidă la edificiul pe care îl ridici, într-un antrenament riguros şi ambiţios către succes. Nu te opri din această evoluţie, chiar dacă e lentă, dar important e că tot ce acumulezi se adună într-un tot unitar de care eşti mândru. Îţi place cum te formezi, conştient că totul se clădeşte pas cu pas, prin practică.

Horoscop Vărsător

Te simţi bine în lumea largă, chiar şi printre oameni complet necunoscuţi, pentru că ceilalţi îţi inspiră deplină siguranţă. Vorbeşti extrem de uşor cu oricine, cunoşti oameni pe care îi placi şi îi admiri, oameni care îţi insuflă o personalitate puternică demnă de admiraţie şi respect. Rareori ai aşa noroc de a întâlni oameni de asemenea calibru, tocmai de aceea vei profita de fiecare moment în care stai în preajma lor. Parcă te încarcă şi pe tine de încredere, de putere, de curaj şi, datorită exemplului lor, eşti pregătit de orice confruntare de forţe.

Horocop Pești

Mare atenţie la viaţa de cuplu, pentru că se infiltrează o mică minciună între parteneri. Iubirea declarată azi conţine un neadevăr care, într-o zi, îşi va arăta adevărata faţă şi poate lăsa urme neplăcute în inima unuia din voi. Fii sincer, oricare ar fi sentimentele tale, şi nu apela la vorbe dulci, amăgitoare, dacă nu crezi în ele, şi nici nu pica în plasa celui care îţi promite azi luna de pe cer, pentru că nimeni nu se va ţine de cuvânt. Priveşte iubirea raţional, nu prin prisma emoţiilor, care pot fi uşor păcălite de armele de seducţie false.

Horoscop oferit de ACVARIA

×
Subiecte în articol: horoscop 20 august