x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 20 decembrie: Taurii se remarcă profesional

Horoscop zilnic 20 decembrie: Taurii se remarcă profesional

19 Dec 2017   •   19:10
Horoscop zilnic 20 decembrie: Taurii se remarcă profesional
Sursa foto: pixelparticle/Getty Images/iStockphoto

Berbec

Starea de sănătate este excelentă, numai că partenerul  de cuplu devine extrem de enervant şi pretenţios. Vă decideţi să-i faceţi pe plac de dragul liniştii .

 Taur

Profesional, vă afirmaţi în aşa măsură, încât sunteţi puşi într-o funcţie  care aparent vă depășește competențele. Din acest motiv stârniți, bineînteles invidii.

Gemeni

Acţionaţi cu abilitate pentru a avea iar linişte nu numai în familie, ci şi în afara acesteia. În plan profesional apar oportunități neașteptate și câștiguri importante.

Rac

Sunteti protagonistul unei schimbari  spectaculoasecare care va ramâne  mult timp în memoria colegilor,deoarece  faptele voastre de „bravură” profesională vor impresiona.

Leu

Credeţi că nu mai aveţi inspiraţie, că nu mai puteţi fi original şi la fel de creator ca până acum.Linistiți-vă, starea aceasta de spirit se va îmbunătăți foarte curând.

Fecioara

Aveţi o viziune de ansamblu  a lucrurilor foarte limpede, coerenta si mai ales, interesantă pentru toţi. Astrele vă recomandă prudență în tot ceea ce faceți.

Balanţă

Ordinea vă ajută să progresati în toate privințele. Pentru îmbunătăţirea situaţiei profesionale şi, implicit, a celei financiare, mai aveţi însă putin de aşteptat.

Scorpion

Relaţiile de cuplu sunt excepţionale, încărcate de caldura şi tandreţe.Încercați astăzi să vă petreceți mai mult timp în compania persoanei iubite.

Săgetător

Apar mai multe evenimente stresante în plan familial.Din fericire în ceea ce priveşte sectorul financiar, situaţia se păstrează neutră, stabilă.

Capricorn

Rudele sunt generatoare de situaţii complicate, pentru că fac afirmaţii lipsite de adevăr, referitoare atât la voi, cât şi la persoana pe care o iubiţi.

Vărsător

Partenerul de cuplu va fi extrem de îngăduitor  şi vă propune o detaşare de evenimente, printr-o escapadă în afara localităţii si  câteva zile de concediu

Peşti

Treceți printr-o pasă proastă iar urmarea  ar putea fi nedorită. Detașați-vă de lucrurile mai puțin plăcute și încercați să vă petreceți timpul în compania persoanelor dragi.

 

×
Subiecte în articol: horoscop