x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 mai 2016. O zi în care ieşi din starea melancolică în care te afli şi apuci să te distrezi

Horoscop zilnic, 20 mai 2016. O zi în care ieşi din starea melancolică în care te afli şi apuci să te distrezi

19 Mai 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 20 mai 2016. O zi în care ieşi din starea melancolică în care te afli şi apuci să te distrezi

Berbec: Ai mintea proaspătă şi o dispoziţie calmă, azi. Te simţi ca în vacanţă. Problemele ce păreau complicate ţi se par acum banalităţi.

 

Taur: Îţi este imposibil să spui nu, atunci când ţi se cere ajutorul. Azi, însă, faci mai mult rău decât bine dacă accepţi astfel de propuneri.

 

Gemeni: A venit timpul să ai mai multă grijă de corpul tău. Priveşte-te bine în oglindă şi aminteşte-ţi că anii trec, iar excesele nu-ţi fac bine.

 

Rac: A sosit timpul să schimbi foaia sau să o iei de la început. Ziua este de bun augur pentru începerea unor proiecte noi, de lungă durată.

 

Leu: Capacitatea ta de analiză, de obicei puternică, te poate trăda azi. Nu te grăbi să tragi foarte repede concluzii şi să acţionezi în baza lor.

 

Fecioară: Te simţi ca un hamster care aleargă frenetic pe o rotiţă. Ai vrea să mai scazi ritmul, dar ocaziile de relaxare nu prea se întrevăd.

 

Balanţă: O zi în care ieşi din starea melancolică în care te afli şi apuci să te distrezi. Ai putea întâlni o persoană care te va influenţa în bine.

 

Scorpion: După o perioadă agitată vine şi momentul în care să te relaxezi. Pui de-o parte gândurile serioase şi te gândeşti doar la confortul personal.

 

Săgetător: Eşti victima unor critici nedrepte, iar ce e mai rău este că vin din partea unor persoane la care ţii. Eşti mai retras şi mai melancolic.

 

Capricorn: Auzi multe opinii din domenii variate, însă ceva îţi spune că nu trebuie să iei totul de bun. Abordezi tot ce auzi cu sccepticism.

 

Vărsător: Sunt şanse să primeşti o invitaţie pentru o excursie. O zi veselă, în care te înţelegi bine cu prietenii şi te amuzi copios alături de ei.

 

Peşti: Te afirmi ca un maestru al comunicării, azi. Nu ai doar argumente bune, dar ştii exact cum să le formulezi pentru a te face apreciat de ceilalţi.

×
Subiecte în articol: horoscop