x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 martie. Lasă garda jos azi şi învaţă de la colegii tăi

Horoscop zilnic, 20 martie. Lasă garda jos azi şi învaţă de la colegii tăi

19 Mar 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 20 martie. Lasă garda jos azi şi învaţă de la colegii tăi

Berbec

Ziua de luni va fi un fiasco total. Nu încerca să găseşti motive pentru ce se va întâmpla, pentru că tu nu ai făcut nimic greşit. 

Taur

Vei trece printr-o perioadă în care te vei simţi debusolat şi foarte confuz. În asemenea circumstanţe, ar fi bine să te distanțezi puțin de ceilalți.

Gemeni

Toată lumea aşteaptă de la tine să iei cea mai bună decizie şi ştii că nu poţi da înapoi acum. Nu mai trage de timp şi fă-ţi curaj.

Rac

Ai prieteni care sunt capabili să te înţeleagă şi să te ajute necondiţionat în orice problemă, pentru că ţin la tine foarte mult.

Leu

Ai observat cum întârzierile sunt tot mai frecvente în viaţa ta? Oamenii de la întâlniri întârzie, produsele întârzie, iar ziua de azi nu va face excepţie. Încearcă să te calmezi şi nu face o scenă.

Fecioară

Weekendul nu ţi-a ajuns şi mai vrei să îţi iei o zi liberă pentru a te descărca de energiile negative. Fă orice care te eliberează.

Balanţă

Chiar dacă nu ai mai avut timp nici de tine, familia este întotdeauna mai importantă. Nu pierde momentele unice din viaţa copiilor tăi.

Scorpion

O neînţelegere dintre voi doi îţi va deschide ochii şi vei afla adevăratele intenţii ale celuilalt, fie că e vorba de o relație de prietenie sau de iubire.

Săgetător

Ai zburat din floare în floare, dar acum te cuprinde oboseala. Trebuie să te mai și odihneşti oricât de mult ai vrea să fii activ. 

Capricorn

Vei deveni conştient de vulnerabilitatea ta în urma unei probleme pe care o confruntă un coleg de serviciu. Asta te va pune pe gânduri.

Vărsător

Lasă garda jos azi şi învaţă de la colegii tăi. Un lider trebuie să ştie să lase de la el. În plus, puţină relaxare nu strică după o perioadă încărcată.

Peşti

Spre sfârşitul zilei vei conştientiza faptul că nu vei termina totul la timp. Te cuprinde teama, panica şi devii foarte agitat.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop