x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 septembrie. Fii persistent, însă nu fi încăpăţânat!

Horoscop zilnic, 20 septembrie. Fii persistent, însă nu fi încăpăţânat!

19 Sep 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 20 septembrie. Fii persistent, însă nu fi încăpăţânat!

Horoscop 20 septembrie 2016.  Berbec

Ai o idee despre cum să faci mai mulţi bani, dar va trebui să munceşti mult pentru asta. Te mobilizezi şi nu laşi pe nimeni să-ţi stea în cale.

Taur

Cineva îţi va strica planurile, sau va încerca să facă asta. Nu-ţi fie teamă să spui lucrurilor pe nume pentru că acum este momentul perfect.

Gemeni

Găseşti soluţii la orice problemă şi îţi surprinzi colegii de muncă şi chiar şeful cu abilităţile tale de a rezolva orice. Eşti plin de inspiraţie!

Rac

Nu eşti în cea mai bună formă pentru a intra într-o dispută astăzi, iar retragerea nu înseamnă înfrângere. Aşteaptă până când celălalt începe să cedeze şi atacă atunci.


Leu

Vei avea foarte mult de muncă şi te simţi foarte copleşit. Responsabilităţile te apasă, iar soluţia ar fi să acţionezi cu răbdare, atenţie şi maturitate. 

Fecioară

Eşecurile din trecut devin frustrante şi îţi stabileşti noi ţeluri bazate pe o înţelegere mult mai profundă a ceea ce îţi doreşti. Fii persistent însă, nu încăpăţânat!

Balanţă

Promisiunile pe care le-ai făcut faţă de alţii te vor prinde pe picior greşit, dar eşti pregătit pentru orice conflict. Vorbeşte cu aceştia şi astfel vei trece cu bine peste aceste momente.

Scorpion

Persoanele apropiate te vor sufoca şi vor insista să îţi schimbi părerea în legătură cu un anumit lucru. Rămâi pe poziţie şi susţine-ţi punctele de vedere.

Săgetător

Viitorul arată bine şi vrei să spui tuturor veştile bune. Pune la cale un plan şi respectă-l, pentru că drumul va fi mai lung decât te aştepţi.

Capricorn

Stagnezi de ceva vreme şi progresele tale nu se mai văd deloc. Poate fi un semn că ar trebui să tragi mai tare, sau să regândeşti planurile de acţiune.

Vărsător

Ai scăpat puţin lucrurile de sub control, dar se pare că este o schimbare benefică, pentru că ţi-a deschis ochii şi vezi lucrurile altfel. Eşti mai ancorat în prezent.

Peşti

Ai foarte multă energie şi ambiţie, şi eşti dornic să afli lucruri noi. Nu ai răbdare cu cei care se mişcă mai încet decât tine şi prefer să lucrezi singur.

 

 

×