x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 august 2015. S-ar putea ca astazi sa te vezi in situatia de a-ti apara statutul, imaginea, pozitia, autoritatea

Horoscop zilnic, 21 august 2015. S-ar putea ca astazi sa te vezi in situatia de a-ti apara statutul, imaginea, pozitia, autoritatea

20 Aug 2015   •   19:35
Horoscop zilnic, 21 august 2015. S-ar putea ca astazi sa te vezi in situatia de a-ti apara statutul, imaginea, pozitia, autoritatea


Horoscop 21 august. Berbec
E timpul sa obtii resursele de care ai nevoie pentru un proiect. Cei din jur sunt dispusi astazi sa fie alaturi de tine, asa ca fii dispus sa ceri orice si sa accepti orice raspuns primesti. Pe de alta parte, este si o zi a stabilirii limitelor clare in relatiile cu ceilalti, mai ales acolo unde simti ca esti manipulat, presat sau santajat.

Horoscop 21 august. Taur
In relatiile tale, inca sunt lucruri de reglat si lamurit. Astazi, intuitia te ajuta sa intelegi un anume impas relational si sa gasesti solutii pentru a te elibera de un stres prelungit in acest sens. Ia in considerare si punctul de vedere al celuilalt, renunta la judecati si recunoaste ce vrei cu adevarat sa fii si sa faci, chiar daca asta implica schimbari.

Horoscop 21 august. Gemeni
Ai de facut mari eforturi si de consumat multa energie in zona muncii si serviciului. Cu cat te organizezi mai bine, esti flexibil si dispus sa ceri sprijin, cu atat mai usor vei parcurge toate momentele si experientele acestei zile. Atentie la tendinta de a-i judeca pe cei din jur sau de a proiecta tot felul de asteptari in ce-i priveste. Si… nu uita sa te si relaxezi.

Horoscop 21 august. Rac
Creativitatea poate fi folosita astazi si chiar este necesara, pentru rezolvarea unor chestiuni financiare, in negocieri si afaceri. Ai foarte multa determinare in a lupta pentru ceea ce crezi ca ti se cuvine si, in mod atipic pentru tine, e poate prima data cand te gandesti mai intai la binele si siguranta ta, si abia apoi la altii…

Horoscop 21 august. Leu
O zi a provocarilor si tensiunilor interioare care te motiveaza sa te misti inainte spre ceea ce-ti doresti sa ai in viata ta: poate mai mult confort, mai multa stabilitate, ori mai multa profunzime. E o zi excelenta pentru a te introspecta, in intimitate, si a recunoaste care sunt nevoile tale reale acum, ce vrei sa creezi si ce e necesar sa fii si sa faci pentru asta, indiferent de vocile exterioare.

Horoscop 21 august. Fecioara
Esti din ce in ce mai hotarat sa-ti asezi viata pe alte valori, mai solide, si intr-o ordine noua, mai sanatoasa. Astazi e posibil sa afli informatii greu de digerat dar extrem de utile pentru ca te ajuta sa te pozitionezi corect fata de unii oameni sau proiecte. Atentie, asadar, la mesajele primite, dar nu te grabi sa judeci sau sa tragi concluzii radicale. Nu inca…
Horoscop 21 august. Balanta
Intuitia si flerul te ajuta astazi sa iesi din situatii presante financiare sau sa mirosi noi posibilitati de castig. Ai insa nevoie de ceva curaj pentru a-i infrunta pe cei care se aseaza de curmezisul crezand ca stiu mai bine ce ai de facut si ce este avantajos pentru tine. Asadar, asculta-te pe tine, inclusiv in ce priveste afacerile cu prietenii sau gestionarea unor situatii conflictuale.
Horoscop 21 august. Scorpion
Luna se afla astazi in semnul tau solar si, pe de o parte, iti stimuleaza intuitia, iar pe de alta parte, te motiveaza sa fii mai atent la nevoile tale. E posibil sa te afli in relatii tensionate cu persoane autoritare din viata ta, pentru ca nu mai esti dispus sa cedezi si sa pleci capul, tocmai de aceea, urmareste-ti scopul si nu te lasa coplesit si condus de emotii, in negocieri, discutii sau exprimarea punctului de vedere.

Horoscop 21 august. Sagetator
Luna in Scorpion reprezinta pentru tine un prilej de reevaluare a aspiratiilor si drumului pe care ai pasit, atat din punct de vedere profesional dar si in alte privinte. E posibil sa te simti obosit, chiar extenuat, de aceea nu ar fi rau sa iei in calcul o vacanta sau macar sa te extragi putin din agitatia si tumultul sarcinilor zilnice.

Horoscop 21 august. Capricorn
Astazi ai putea vedea aspecte pe care le-ai trecut cu vederea, in ce priveste relatiile cu unii prieteni sau unele proiecte in care te-ai implicat. Ziua de astazi este o invitatie la autenticitate, asa ca, desi te temi ca ai putea pierde ceva sau pe cineva, e timpul sa te pozitionezi cu putere in centrul universului tau si sa rostesti adevarul.

Horoscop 21 august. Varsator
S-ar putea ca astazi sa te vezi in situatia de a-ti apara statutul, imaginea, pozitia, autoritatea. Exista destul de multa tensiune in zona parteneriatelor si carierei, dar toate situatiile care apar au parca scopul de a-ti testa rabdarea si a te invata sa accepti ceea ce este. Daca proiectele si relatiile tale nu se deruleaza cum vrei tu, opreste-te si priveste atent, in loc sa impingi si sa fortezi lucrurile.

Horoscop 21 august. Pesti
Daca ai tot amanat sa te ocupi de niste sarcini profesionale sau de unele demersuri oficiale, acum toate acestea te cheama, se urgenteaza, si e nevoie sa te confrunti cu ele. Ai sansa sa rezolvi multe in aceste zile, daca ai rabdare si iti pastrezi calmul. O situatie tensionata de la serviciu poate fi rezolvata cu ajutorul unui prieten sau privind-o intelept, de la un nivel mai inalt de constiinta.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 21 august