x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 august. Vărsătorii trebuie să ia o decizie importantă

Horoscop zilnic, 21 august. Vărsătorii trebuie să ia o decizie importantă

20 Aug 2019   •   14:09
Horoscop zilnic, 21 august. Vărsătorii trebuie să ia o decizie importantă

Horoscop Berbec

Lucrurile se mai schimbă de la o zi la alta, ca atare, dacă nu demult ai pornit pe o cale nouă, azi s-ar putea ivi deja o altă schimbare de direcţie, care te ia un pic prin surprindere. Începi să te îndoieşti de deciziile luate în trecut şi te întrebi dacă nu cumva ai pierdut timp inutil cu experimentele anterioare. Nu e deloc o pierdere de timp sau de resurse, ci din toate ai mai învăţat câte ceva. Tot ce ai făcut înainte, chiar dacă azi se schimbă din nou, e experienţa acumulată, e antrenament, e căutarea adevăratului sens care ţi se potriveşte, deci priveşte cu bucurie tot ce ai încercat înainte, chiar dacă nu a dus prea departe.

Horoscop Taur

Vezi inamici la tot pasul, ţi se pare că orice cuvânt ascunde o intenţie negativă, că pe oriunde ai lua-o şi orice ai face, tot rău va ieşi, dar nu e altceva decât o atitudine negativistă pe care o dezvolţi până la extrem. Renunţă la această atitudine permanent critică, permanent negativă, ca şi cum totul ar fi groaznic în jurul tău, pentru că ce emiţi, asta atragi. Emiţi frică, griji, pericole şi probleme, acestea se reflectă înapoi către tine cu putere şi mai mare. Începe să vezi în jurul tău şi detaliile frumoase: că soarele străluceşte, că cineva zâmbeşte, că şi primeşti ceva, nu doar dai etc.

Horoscop Gemeni

Cândva ai emis judecăţi foarte aspre la adresa cuiva şi tot duci după tine resentimentele. Azi ceva îţi spune că te-ai pripit, că ai judecat greşit nişte cuvinte fără să analizezi unde era adevărul. Azi ai putea descoperi unele indicii care îţi atrag atenţia că ai greşit în felul cum ai reacţionat şi vezi că adevărul era undeva la mijloc. Recunoaşte că ai judecat pripit şi întinde o mână spre reconciliere faţă de cel pe care l-ai acuzat mai apoi pe nedrept. Şi el abia aşteaptă să iasă adevărul la lumină şi să reluaţi relaţia pe un teren paşnic şi armonios. Lasă garda jos şi renunţă la orgoliu, pentru a vedea clar adevărul.

Horoscop Rac

Nu insista să duci mai departe un plan dacă vezi că toate eforturile tale sunt zadarnice. E bine să iei o pauză, să te detaşezi de toate şi să nu te mai gândeşti la acel proiect ce s-a împotmolit. E semn că ai consuma inutil timp şi energie, fără a ajunge la ce ţi-ai propus, ca atare uită de el pentru o vreme. După o perioadă de răgaz, s-ar putea să vezi lucrurile cu totul altfel şi să înceapă să apară şi soluţiile, dar acum nimic nu se mai mişcă. Profită de pauză pentru a te relaxa şi a te gândi la altceva; abandonează acest plan, dar nu complet, ci doar pentru o perioadă! Îl vei continua altădată.

Horoscop Leu

Dacă ai spus ceva, aşa rămâne, şi-ţi susţii punctul de vedere până în pânzele albe. S-ar putea să auzi de la unii că e semn de încăpăţânare, de rigiditate, de teamă de schimbare, dar nu e nimic din toate acestea: e o împământare a ta în ceea ce crezi cu adevărat! Nu te abaţi de la propriul tău adevăr şi lupţi pentru a-l demonstra prin cele mai corecte mijloace. Nu accepţi ca altul să pună la îndoială declaraţiile tale cât timp sunt documentate, argumentate şi susţinute cu dovezi clare!

Horoscop Fecioară

Nu ştii ce să apreciezi mai mult la persoana iubită: încrederea şi fidelitatea pe care ţi le arată, sau frumoasele cuvinte de amor pe care le şopteşte. Ai nevoie şi de unele şi de altele, pentru că o relaţie adevărată nu poate exista fără gesturi de afecţiune, dar nici fără fapte concrete care să susţină vorbele. Dacă partenerul spune lucruri frumoase şi atât, nu e de ajuns pentru o relaţie de succes, ca atare arată-i ce anume aştepţi de la el. Poate nici nu-şi dă seama că tu priveşti iubirea şi dintr-un unghi ceva mai palpabil, dincolo de latura pur emoţională. Vrei din ambele câte puţin şi la fel oferi şi tu: şi fapte concrete, şi vorbe dulci!

Horoscop Balanță

Înainte de a judeca pe cineva, gândeşte-te în ce stare psihică este acesta. Nu cumva atitudinea ta e prea agresivă pentru el? Ai în faţă o persoană atât de fragilă încât trebuie să te porţi cu ea ca şi cu o floare: cu tact, cu delicateţe, punându-te mai mult în pielea sa. Înainte de a deschide gura, analizează un pic tonul şi intenţiile pe care vrei să le transpui în cuvinte. Ţie ţi-ar plăcea să vorbească cineva cu tine aşa când nu eşti în cea mai bună stare emoţională? Cu siguranţă nu, deci ajustează-ţi şi tu replicile pentru a nu face pe cineva să sufere mai mult decât e cazul. Cu amabilitate, cu duhul blândeţii, cu iubire, poţi să-ţi transmiţi altfel mesajul, chiar dacă e vorba de critici!

Horoscop Scorpion

Tu ştii cel mai bine că dorinţele tale se împlinesc, dar nu din senin, ci doar dacă pui mâna să le construieşti singur. Deţii toate instrumentele necesare în acest sens: şi putere de muncă, şi ambiţie, şi răbdare, şi inspiraţie, deci trebuie doar să alegi momentul să dai startul unui noi proiect care va duce, în final, la o altă dorinţă împlinită pe lista ta. Eşti încrezător în reuşita acestui demers, se vede cât de mult vrei să ajungi acolo, căci nu te opreşti până ce nu se întrevede deja destinaţia dorită. Orice proiect ce necesită efort susţinut, timp consumat, o strategie de evoluţie după un program precis va avea efectele scontate, de aceea te concentrezi trup şi suflet către rezultat.

Horoscop Săgetător

Deşi tu eşti, de regulă, un mare visător, azi deţii şi toate instrumentele să construieşti ceea ce visezi. Eşti ca un arhitect care creează planurile în cele mai mici detalii, dar după aceea pune şi mâna pe unelte ca să pună în aplicare ce a gândit. Fii sigur că ideile tale vor duce acolo unde visezi, vor prinde contur din ce în ce mai bine, pentru că ai toate resursele potrivite unei construcţii durabile, solide, de care să fii mândru. Nu te crampona de fiecare cui sau cărămidă pe care le aşezi în proiectul tău, ci priveşte în perspectivă, la rezultatul final al acestei construcţii.

Horoscop Capricorn

Nu te simţi în apele tale, te-ai trezit încă de dimineaţă cu o stare de slăbiciune fizică ce anunţă o posibilă boală. Nu te lăsa copleşit de aceste simptome, ci ia imediat măsuri. Nu te aventura direct la sertarul cu medicamente şi nici nu da buzna în farmacie, pentru că nu acolo e remediul. Îl ai chiar tu, la purtător, şi este în mintea ta. Dacă mintea ta nu acceptă instalarea bolii, dacă îţi spui cu tărie că eşti în stare perfectă şi nu dai voie durerii să crească, mâine te vei trezi ca nou! De tine depinde cât se puternic eşti în faţa fricii ca boala să nu te doboare. Doar tu îi poţi spune: pleacă! Energia vindecătoare e în tine însuţi!

Horoscop Vărsător

Ai muncit mult, dar ai ajuns undeva la o răscruce de drumuri şi nu ştii încotro să mergi. Eşti influenţat de cei din jur pentru că auzi păreri foarte contradictorii şi fiecare te împinge într-o cu totul altă direcţie. Ce să alegi? Mai bine iei o pauză şi aştepţi să se mai sedimenteze lucrurile înainte de a înţelege mai bine pe ce nivel ai ajuns. După o vreme, vei privi lucrurile mai detaşat şi vei şti să discerni mai uşor între atâtea variante disponibile. Ba mai mult, în timp se mai pot ivi încă informaţii suplimentare care să te ajute să iei o decizie corectă în deplină cunoştinţă de cauză.

Horoscop Pești

Veştile bune vin din toate părţile şi cum să nu te bucuri şi tu de ceea ce auzi? Cei dragi au multe lucruri frumoase de transmis despre evenimentele din viaţa lor care îi fac acum atât de fericiţi şi simt nevoia să împărtăşească şi cu tine tot ce li se întâmplă. Felicită-i, transmite-le numai gânduri bune şi laude, pentru că îi va ajuta enorm susţinerea celor dragi! Şi tu ai face la fel în momentele tale de sărbătoare, pentru că nimic nu adună mai bine familia aproape decât la bucurie! Ba chiar se poate ivi şi şansa unei petreceri ad-hoc: spune da imediat!

Horoscop oferit de ACVARIA

×
Subiecte în articol: horoscop 21 august