x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 21 decembrie: Capriconii sunt sfătuiți să fie mai economi în această perioadă

Horoscop zilnic 21 decembrie: Capriconii sunt sfătuiți să fie mai economi în această perioadă

20 Dec 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 21 decembrie: Capriconii sunt sfătuiți să fie mai economi în această perioadă

BERBEC

Aştepţi cu nerăbdare un răspuns care să restabilească liniştea în sufletul tău. Încearcă să fii calm, datorită atitudinii, poţi intra în conflict cu prieteni.

Taur

A venit momentul să corectezi o greşeală făcută în trecut, pe care ai făcut-o uitată. E mult mai bine să recunoşti că ai greşit decât să dai vina pe altcineva.

GEMENI

Eşti o fire iute care nu are răbdare să aştepte, ca atare un  hop care se iveşte azi te face agitat şi puţin nechibzuit. Fii mai echilibrat.

RAC

Oboseala acumulată în ultimele zile îşi spune cuvântul, pentru că nu mai dai randament în activităţi care altădată păreau floare la ureche pentru tine.

LEU

Relaţia cu cei din jur este un pic tensionată, dar nu din cauza ta, ci a celor cu care intri în contact. Încearcă să fii  diplomat şi atent.

FECIOARA

Eşti mulţumit de tot ceea ce ziua de azi îți oferă ca evenimente si oportunități, pentru că ai parte numai de momente superbe în compania celor pe care îi iubeşti.

BALANŢA

Eşti foarte decis să pui punct acum unei activităţi care nu ţi se mai pare bună. Acum ai un plan nou în minte şi vrei să-l pui imediat în practică.

SCORPION

Eşti foarte implicat într-un proiect de viitor care necesită eforturi mari din partea ta. Pentru că te îndrepţi spre rezultatele dorite, uiţi de oboseală şi stres.

SĂGETĂTOR

Sperai într-o perioada liniştită, dar lucrurile se modifică peste noapte, pentru că apar musafiri nepoftiţi. Din nefericire, obligaţiile de gazda, te solicită la maximum.

CAPRICORN

Banii de care dispui acum trebuie să-ţi ajungă o perioadă mai lungă de timp, aşa că fii  econom.  Nu te aventura spre cumpărături mari, rezumă-te doar la strictul necesar.

VĂRSĂTOR

Eşti tot mai aproape de atingerea unui scop pe care ţi l-ai propus mai de mult. Eşti convins că vei reuşi pentru că te-ai folosit de toate calităţile pe care le ai.

PEŞTI

Nu pune la suflet conflictele care apar pe parcursul zilei . Continuă să-ţi păstrezi tonul vesel şi buna dispoziţie, indiferent de atitudinea celorlalţi.

 

×
Subiecte în articol: horoscop