x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 decembrie. Te simţi extenuat şi nu mai ai pic de energie pentru tine

Horoscop zilnic, 21 decembrie. Te simţi extenuat şi nu mai ai pic de energie pentru tine

20 Dec 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 21 decembrie. Te simţi extenuat şi nu mai ai pic de energie pentru tine

Berbec

Vei avea o înclinaţie de a sta în pat toată ziua şi nu vrei să ai de-a face cu nimeni. Din nefericire pentru tine, acest lucru nu va fi posibil şi va trebui să ieşi din casă.  

Taur

Colegii de serviciu şi apropiaţii apreciază tot ce ai făcut pentru ei şi cât de devotat eşti. Până acum, ai fost incapabil să-ţi vezi calităţile. Norocul tău este că ei ţi-au deschis ochii.  

Gemeni

Indiferent că eşti conştient sau nu de acest lucru, există un copil în interiorul tău care are nevoie de atenţie şi de afecţiune, din când în când.

Rac

Spre deosebire de Berbecii care trebuie să iasă în lume, tu meriţi această zi de odihnă, după ce ai lucrat încontinuu, în timp ce alţii erau liberi.

Leu

Vei avea probleme în relaţia de cuplu sau de familie, pentru că încep să se vadă efectele faptului că te-ai concentrat mai mult pe muncă şi nu pe cei pe care-i iubeşti.  

Fecioară

Înainte de a lua o decizie astăzi, gândeşte-te îndelung şi mare atenţie. Consecinţele acestora vor fi pe termen lung şi nu vor duce în direcţia pe care ţi-o doreşti.  

Balanţă

O să fii foarte ocupat şi vei avea o zi plină, ceea ce nu este lucru neapărat rău, pentru că ziua va trece mai repede, mai uşor şi îţi va distrage atenţia de la gânduri negative.

Scorpion

După ce ţi-ai încărcat bateriile, vei fi foarte energic, iar colegii de serviciu te vor întreba care e secretul efervescenţei tale. Spune-le, dar nu dezvălui toate secretele.

Săgetător

Ai pierdut foarte mult timp axându-te pe problemele altora, în loc să te ocupi de tine, încât ai ajuns să te simţi extenuat. Nu mai energie şi pentru tine.

Capricorn

Ţi-ai stabilit un ţel şi nu vrei să te laşi până când nu îl îndeplineşti. Fii foarte atent însă pentru că în momente ca acestea, ai tendinţa să exagerezi.

Vărsător

Poziţia planetelor îţi vor influenţa creativitatea şi productivitatea. Vei munci cum nu ai mai făcut-o până acum şi vei avea rezultate mult mai bune.

Peşti

Eşti foarte sensibil şi inteligent când vine vorba de relaţia de cuplu. Inteligenţa emoţională este un lucru foarte rar întâlnit, aşa că profită din plin.

×