x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 21 ianuarie 2019: Racii se pot confrunta cu probleme serioase de sanatate

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2019: Racii se pot confrunta cu probleme serioase de sanatate

20 Ian 2019   •   19:10
Horoscop zilnic 21 ianuarie 2019: Racii se pot confrunta cu probleme serioase de sanatate
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop 21 ianuarie Berbec

Pentru voi situaţia nu este nici excelenţă, dar nici îngrijorătoare. De aceea că e bine să meditaţi asupra fiecărei mişcări pe care o faceţi. Dacă riscaţi ceva, trebuie să fie riscuri bine calculate. Fiți precaut.

Horoscop 21 ianuarie Taur

Sunteţi o fire economă, această trăsătură devine ceva mai pregnantă astăzi. Aşadar investiţiile pot fi foarte inspirate în această perioadă. E posibil  cât de curând să vă întâlniţi sufletul pereche.

Horoscop 21 ianuarie Gemeni

Aveţi toate şansele să încheiaţi o afacere profitabilă. Totodată, la orizont apare o alianţa importantă, iar acest lucru vă poate ajuta să vă ridicaţi pe scara socială.Persoana iubită vă susține necondiționat.

Horoscop 21 ianuarie Rac

Anturajul vă apreciază prezenţa de spirit într-o situație mai specială, ceea ce îi determina pe cei apropiaţi să vă caute compania de fiecare dată. Atenție maximă la sănătate. Pot apărea probleme serioase.

Horoscop 21 ianuarie Leu

Dacă nu vă pierdeţi energia ce vă caracterizează de obicei, aveţi toate şansele să încheiaţi o afacere profitabilă. Astrele vă sfătuiesc să fiți prudenţi în tot ce faceți. Există un risc major de accidente.

Horoscop 21 ianuarie Fecioara

Liniştea din familie vă determină să planificaţi  o călătorie mai lungă cu cei dragi. Aceştia se gândesc să vă surprindă cu ceva plăcut. Fiţi pregătit cu o rezervă de bani, pentru cheltuieli neprevăzute.

Horoscop 21 ianuarie Balanţă

Astăzi aveţi de-a face cu o persoană care vă cam pune gând rău. Există riscul de înşelăciune din partea propriilor parteneri de afaceri. Aţi putea fi tras pe sfoară de persoane în care aveţi încredere totală.

Horoscop 21 ianuarie Scorpion

Nu vă deschideţi sufletul în faţă tuturor. Unii oameni nu ştiu să aprecieze acest lucru sau vă iau calităţile ca pe o slăbiciune şi le exploatează. Pentru relaxare, n-ar strică să plecaţi puţin din oraş.

Horoscop 21 ianuarie Săgetător

Dacă sunteţi invitat la o petrecere, sfatul astrelor este să acceptaţi. E posibil să vă deconectaţi în compania prietenilor şi să vedeţi viaţa cu alţi ochi, cu mai mult optimism decât până acum. O zi perfectă.

Horoscop 21 ianuarie Capricorn

Ziua vă prinde într-o ipostază liniştită şi meditativă. E foarte bine pentru că se impune să priviţi cu detaşare obiectivele pe care vi le-aţi propus. Dacă sunteţi încrâncenat, riscaţi să faceţi paşi greşiţi.

Horoscop 21 ianuarie Vărsător

E posibil să legaţi zilele acestea o relaţie sentimentală, ce vă poate aduce bucurie în suflet. Ar putea apărea şi o călătorie în interes de serviciu în străinătate. Priviţi această perspectiva cu încredere!

Horoscop 21 ianuarie Peşti

Astăzi vă simţiţi ca peştele în apă. Totul vi se pare simplu şi foarte uşor de realizat.Este o perioadă excelentă, de exemplu, pentru continuarea studiilor sau pentru a vă implică în proiecte suplimentare.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop 21 ianuarie