x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 21 martie 2018: Balanțele se confruntă cu probleme financiare

Horoscop zilnic 21 martie 2018: Balanțele se confruntă cu probleme financiare

20 Mar 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 21 martie 2018: Balanțele se confruntă cu probleme financiare

Berbec

Intraţi într-o faza în care sănătatea şi formă fizică lasă de dorit şi asta în principal pentru că aţi acumulat oboseală,nervi şi resentimente.

Taur

Trageţi mult şi alţii profită de eforturile voastre în mod neloial. Va mai dura însă până să vă revoltați pentru că sunteţi o fire răbdătoare.

Gemeni

Vă preocupă nişte planuri de vacanță pe termen lung, preocupare plăcută care va ridică moralul.Încercați să fiţi mai prudenţi la serviciu.
Rac

Interesul pentru un domeniu nou ar putea să crescă până la stadiul de fixaţie. Rămâneţi totuși disponibil şi pentru alte activităţi creative.
Leu

Intraţi într-un val de solicitare la muncă, dar lucrurile vor fi bine organizate.Cum vă place să vă dedicaţi timp vouă va trebui să excludeţi alte obligaţii.
Fecioara

Câteva întâlniri amicale va vor revigora şi vă vor pune la curent cu noutăţile mondene. O schimbare majoră se va produce curând la serviciu.
Balanţă

Zona financiară devine vulnerabilă, ceea ce înseamnă că va trebui să reluaţi nişte calcule şi apoi să vă reconsideraţi nişte planuri de viitor.
Scorpion

Relaţiile şi finanţele se întâlnesc într-o conjunctura fericită. Foarte posibil că printr-o persoană apropiat să aveţi acces la o oportunitate în afaceri.
Săgetător

Astăzi ar putea să apară nişte noutăţi care vă stimulează să învăţaţi, să vă perfecţionaţi anumite abilităţi sau să vă testati nişte talente.

Capricorn

Primiţi nişte propuneri tentante, cel mai probabil colaborări care vor aduce bani. Preţul însă va fi mai puţin timp pentru apropiaţi şi pentru voi.

Vărsător

La serviciu vă exprimaţi opiniile realist, fiind astfel de un real ajutor superiorilor. Cei de acasă vor să-i susţineţi financiar într-o achiziție.
Peşti

Suferiţi un afront public,de netolerat. Pentru a pune lucrurile la punct,e necesară o discuţie cu cel vinovat.Nu exgerati cu reproşurile.

 

×
Subiecte în articol: horoscop