x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 septembrie 2015. O zi cu multe controverse in segmentul profesional

Horoscop zilnic, 21 septembrie 2015. O zi cu multe controverse in segmentul profesional

20 Sep 2015   •   19:46
Horoscop zilnic, 21 septembrie 2015. O zi cu multe controverse in segmentul profesional


Horoscop 21 septembrie. Berbec
Posibil sa constati astazi ca filozofia de viata abordata pana acum este depasita si trebuie sa faci corectii serioase, atat in gandire cat si in relationarea cu ceilalti. Temerile sunt majore pe seama faptului ca evenimentele in care esti implicat se pare ca te depasesc. Si totusi, daca te gandesti pe indelete, daca accepti si alte pareri mai ales cele privitoare la personalitatea si manifestarile tale ai sanse minunate de evolutie si progres.

Horoscop 21 septembrie. Taur
Izoleaza-te in mijlocul celorlalti si observa ce se petrece. Chiar daca gandurile nelinistitoare privitoare la banii si bunurile comune cu altii te curteaza frecvent, cu putin efort si bunavointa poti scapa de ele fara probleme. Evita dependenta de ceilalti, de reactiile sau vorbele lor! Ceea ce observi astazi te va ajuta sa iei decizii importante in urmatoarele zile, legate de felul in care sa abordezi necesitatile materiale.

Horoscop 21 septembrie. Gemeni
Cei cu care vii in contact astazi sunt fatete ale tale, indiferent ca iti place sau nu ce vezi. De aceea, schimba-ti atitudinea si priveste atent cu cine te intalnesti sau ce vorbesti. Vei constata ca obtii informatii utile despre cum sa iti imbunatatesti stilul de viata, felul de a fi sau de a te raporta la ceilalti. La amiaza pot surveni disonante in segmentul profesional, dar sunt momente pasagere. Seara, odihneste-te activ, taifasuind cu cei dragi.

Horoscop 21 septembrie. Rac
O zi cu multe controverse in segmentul profesional. Daca in primele ore ale zilei esti pornit sa faci multe si marunte, pe masura ce acestea trec, energia vitala scade si va fi mai dificil sa te implici in prea multe activitati. In special in intervalul 12,00 – 15,30 ar fi bine sa fii prudent si detasat de toate. Provocarile vin dinspre colegi care vor sa le rezolvi tu sarcinile de lucru. Seara aduce bucurie si relaxare, alaturi de cei dragi.

Horoscop 21 septembrie. Leu
Dorinta de a fi alaturi de cei dragi, de a-i spijini asa cum poti este mare si destul de usor de indeplinit. Totul este sa faci abstractie de faptul ca ei iti vor raspunde altfel decat preconizezi tu. Miezul zilei poate aduce disensiuni amoroase si vorbe neplacute din partea altora. Tentatia de a-i multumi pe altii oferindu-le bani sau cadouri este paguboasa pentru bugetul tau, iar ei vor aprecia prea putin.

Horoscop 21 septembrie. Fecioara
Chiar daca tu doresti sa te bucuri in continuare de confortul si siguranta casei tale, dinspre segmentul profesional vin provocari deosebite. Ori trebuie sa rezolvi rapid sarcini de lucru, ori te roaga un coleg sa-l ajuti, ori partenerul de viata pune pe umerii tai diverse treburi care trebuiau rezolvate demult. Tu selecteaza-ti prioritatile si invata sa spui nu, indiferent despre cine sau ce este vorba.



Horoscop 21 septembrie. Balanta
Astazi poti rezolva atat treburi personale, cat si profesionale care necesita comunicarea cu altii, intocmirea unor documente oficiale sau drumuri pe distante scurte. Totusi in inervalul 12,00 – 15,30 gandirea si relationarea cu ceilalti este dificila, existand riscul trunchierii informatiilor sau surpasolicitarii nervoase. Fii prudent in toate si verifica orice chestiune care te implica pe termen lung sau te costa bani.

Horoscop 21 septembrie. Scorpion
Ziua poate fi umbrita de chestiunile financiare, in special de veniturile pe care le obtii la serviciu. Cu toate ca activitatea profesionala se desfasoara in conditii relativ bune, bani sunt la bugetul institutiei sau firmei la care lucrezi, cand vine vorba de a primi ce ti se cuvine, sefii se victimizeaza si-ti propun intelegere, toleranta si eventual sa te obisnuiesti sa faci munca voluntara. Spre seara te vei simti mai bine.

Horoscop 21 septembrie. Sagetator
Entuziasmul din primele ore ale zilei orientat spre diverse treburi mai mult sau mai putin personale, spre amiaza te paraseste. De aceea ar fi bine sa iti alegi doar acele activitati care sunt importante si necesita rezolvare imediata. Stresul il poti diminua daca adopti un regim alimentar usor, de sezon sau luand contact mai mult cu natura. Spre seara intervin chestiuni financiare, fie ca primesti, fie ca trebuie sa dai bani.

Horoscop 21 septembrie. Capricorn
Esti o prezenta discreta in peisajul zilei, indiferent unde te afli: acasa, intr-un mediu familial sau la serviciu intr-un mediu profesional. Sanatatea este vulnerabila, bine fiind sa planifici un consult medical de specialitate. Ingrijeste-te de imaginea ta publica si de pozitia pe care o ai in cadrul unui grup socio-profesional. Exista riscul unor neplaceri pe termen lung. Seara te vei simti mai bine, dorind compania celorlalti.

Horoscop 21 septembrie. Varsator
Ai putea fi dezamagit de prieteni si de persoanele care undeva, candva ti-au promis sustinere socio-profesionala. Evita graba in a trage concluzii sau a lua decizii care sa creeze efecte pe termen lung. Sigur ca de unele persoane sau situatii este bine sa scapi cat mai repede cu putinta, insa decamdata urmareste ce se petrece in acest segment relational. Spre seara, retrage-te in tihna casei si analizeaza totul la rece.

Horoscop 21 septembrie. Pesti
Posibil sa primesti sfaturi interesante vizavi de segmentul profesional in care activezi sau vizavi de imaginea ta publica. La prima vedere pare ca esti constrans de imprejurari sa iei decizii radicale, sa faci schimbari rapide in relatiile parteneriale sau macar sa-ti redefinesti conceptiile despre relatii, pozitie sociala, ajutor din partea altora. Ai rabdare si asteapta sa treaca aceasta zi. Astfel iti vei lamuri corect multe lucruri.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 21 septembrie