x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 aprilie 2016. Nu te încrede în intuiţiile pe care le ai azi

Horoscop zilnic, 22 aprilie 2016. Nu te încrede în intuiţiile pe care le ai azi

21 Apr 2016   •   20:10
Horoscop zilnic, 22 aprilie 2016. Nu te încrede în intuiţiile pe care le ai azi

Berbec: Comunici greu cu persoana iubită, azi, şi ai tendinţa să intri în panică, crezând că e ceva în neregulă cu relaţia. Totul e în mintea ta.

 

Taur: Sunt şanse mari să ai probleme cu aparatura, azi. E bine să fii pregătit pentru o eventuală pană de curent, o scurgere de gaze sau o inundaţie.

 

Gemeni: Depinzi de o persoană pentru o treabă urgentă, însă îţi este greu să dai de ea. Nu te baza pe aparatura modernă, fă-i mai bine o vizită!

 

Rac: Evită activităţile în care eşti nevoit să lucrezi cu banii altora. Eşti predispus la gafe. Nu încerca nimic creativ, preferă mai bine rutina.

 

Leu: Eşti distrat şi predispus să pierzi obiecte. Nu neapărat ceva preţios, însă un lucru de care ai nevoie şi în lipsa căruia pierzi mult timp inutil.

 

Fecioară: Eşti prins fără voia ta într-un eveniment care implică multe persoane. Poate fi un ambuteiaj prelungit sau un miting. Înarmează-te cu răbdare.

 

Balanţă: Primeşti o informaţie de care depind acţiunile tale din viitorul apropiat, dar care este momentan destul de vagă. Rămân multe de descifrat.

 

Scorpion: Mintea ta nu poate judeca obiectiv, azi, probabil din cauza stresului sau a surmenajului. Încearcă să amâni, dacă poţi, orice decizie importantă.

 

Săgetător: Nu te încrede în intuiţiile pe care le ai azi. Deşi de obicei presentimentele tale se adeveresc, momentan nu prea eşti în formă.

 

Capricorn: O persoană încercă să te atragă într-o bătălie care nu îţi aparţine şi nu se va da în lături să te mintă pentru asta. Nu lua nimic de bun.

 

Vărsător: Ultimele săptămâni au fost foarte ocupate şi ai nevoie de o perioadă de relaxare. Petrece mai mult timp cu prietenii pentru echilibru.

 

Peşti: Pe cât de serios ai fost la locul de muncă în ultima vreme, pe atât de "neserios" vei fi în week-end. O ţii din petrecere în petrecere!

×
Subiecte în articol: horoscop