x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 august 2016. O zi în care ai un chef de muncă ieşit din comun

Horoscop zilnic, 22 august 2016. O zi în care ai un chef de muncă ieşit din comun

21 Aug 2016   •   20:39
Horoscop zilnic, 22 august 2016. O zi în care ai un chef de muncă ieşit din comun

Berbec: O zi propice să îţi pui ordine în gânduri pentru a putea lua decizii corecte pentru viitorul apropiat. Te-ar ajuta la concentrare dacă ai face şi ceva ordine prin casă. E o metodă bună.

Taur: Poţi realiza lucruri pe care tot le-ai amânat de lene, astăzi. Lenea nu dispare, dar dacă reuşeşti să începi un lucru, te vei ţine de el. Cere şi ajutorul altora, împreună puteţi face munca distractivă.

Gemeni: O zi în care ai un chef de muncă ieşit din comun. Reuşeşti să rezolvi toate problemele care trenau, iar dacă pe parcursul zilei rămâi rămâi fără ceva de făcut, vei da o mână de ajutor şi altora.

Rac: Cineva îţi poartă sâmbetele şi face tot ce poate pentru a te împiedica să ai succes. Din păcate nu e o persoană pe care vrei să o combaţi pe faţă, aşa că va trebui să dai dovadă de ceva răbdare .

Leu: Este o zi în care eşti predispus la gafe. Aminteşte-ţi asta când vrei să spui ceva cuiva important şi gândeşte-te de două ori înainte să deschizi gura. Mai bine taci, decât să zici ceva ireparabil.

Fecioară: O zi propice pentru a te aventura pe teritorii noi. Eşti creativ şi ai poftă de aventură. O incursiune într-un domeniu necunoscut până acum va face minuni pentru a-ţi creşte buna dispoziţie.

Balanţă: Chiar dacă nu îţi doreşti acest lucru în mod deosebit, astăzi vei fi în lumina reflectoarelor. Nu trebuie să te descurajezi. Dacă îţi faci temele cum trebuie şi rămâi alert, te vei descurca bine.

Scorpion: Dacă ţi-ai făcut planuri mari pentru ziua de astăzi, mai gândeşte-te. Nu este o zi potrivită pentru acţiuni decisive. Concentrează-te pe sarcinile mărunte, la care ai şanse mai mari se succes.

Săgetător: Dacă ai eşuat într-un proiect care însemna mult pentru tine, azi ar fi ziua ideală să îl iei de la capăt. Cu puţină perseverenţă lucrurile pot ieşi de această dată chiar mai bine decât sperai.

Capricorn: Îţi vine foarte greu să te concentrezi, astăzi, chiar şi la lucrurile mărunte. Nu încerca să faci ceva, doar din orgoliu. Dacă îţi asumi responsabilităţi care te depăşesc vei cădea de foarte sus.

Vărsător: O zi în care eşti uşor iritabil. Dacă vei fi provocat, ai putea spune lucruri care îi vor răni pe cei din jurul tău. Totuşi, dacă ce spui este adevărul, poate că e mai bine să fie spus.

Peşti: Te descurci foarte bine în privinţa sarcinilor care implică multă comunicare. Ai capacitatea de a vorbi cu fiecare pe înţelesul său şi de a-i ajuta pe alţii să scoată din ei tot ceea ce au mai bun.

×
Subiecte în articol: horoscop