x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 iulie 2015. E momentul adevarului si a unor alegeri mai clare in ce priveste o situatie familiala, relatia de cuplu

Horoscop zilnic, 22 iulie 2015. E momentul adevarului si a unor alegeri mai clare in ce priveste o situatie familiala, relatia de cuplu

21 Iul 2015   •   19:54
Horoscop zilnic, 22 iulie 2015. E momentul adevarului si a unor alegeri mai clare in ce priveste o situatie familiala, relatia de cuplu


Horoscop 22 iulie. Berbec
Astazi, relatia de cuplu poate cunoaste o destabilizare, si asta pentru ca ai nevoie de ceva mai multa libertate de manifestare si spatiu pentru tine. Poate fi un moment de criza interioara care, insa, te motiveaza sa te uiti la posibilitati noi de a merge mai departe schimband parametrii relationali.

Horoscop 22 iulie. Taur
Surprizele care vin din sfera muncii si sanatatii pot crea neliniste interioara si conflicte cu cei din jur. In orice caz, se impune o schimbare a stilului de viata si a atitudinii fata de sarcinile zilnice, iar acum aceasta nu mai poate fi amanata. Ai nevoie de echilibru intre viata de familie si cea profesionala, prin urmare tot ce se intampla acum este pentru crearea acestui echilibru.

Horoscop 22 iulie. Gemeni
Pentru tine, astazi poate fi o zi de iubire primita si daruita, o zi dedicata persoanei iubite si/sau copiilor, dar si pasiunii, bucuriei, creativitatii. Ti-e mult mai clar acum care este drumul pe care vrei sa-l urmezi pe termen lung, asa ca e momentul sa pui in practica alegerile facute deja in interior, cu incredere si curaj.

Horoscop 22 iulie. Rac
E momentul adevarului si a unor alegeri mai clare in ce priveste o situatie familiala, relatia de cuplu, casa si caminul. Astazi, chiar daca ai sentimentul ca-ti fuge pamantul de sub picioare, e necesar sa recunosti care sunt schimbarile benefice, care sunt nevoile tale reale si pasii potriviti de acum incolo. Mai concret, unde vrei sa locuiesti, in ce conditii, si ce e nevoie sa confrunti si sa transezi pentru asta.

Horoscop 22 iulie. Leu
Luna in Balanta sta astazi in zona comunicarii si te invita sa gasesti calea cea mai potrivita si cat mai delicata de a-ti transmite mesajele, fara insa a denatura adevarul si fara compromisuri. Este o zi a negocierii prin definitie, de aceea, inclusiv cu tine e nevoie sa negociezi, pentru a-ti fi cat mai usor indiferent ce intentionezi sa faci.

Horoscop 22 iulie. Fecioara
In aceste zile, capeti tot mai multa claritate cu privire la derularea unor proiecte sau la relatiile ce constituie un sprijin real pentru a-ti urma visele. Siguranta financiara devine subiectul central al zilei, asa ca ai nevoie sa regandesti niste strategii de castiguri si cheltuieli, astfel incat sa aduci mai multa implinire in acest segment.
Horoscop 22 iulie. Balanta
Din punct de vedere profesional si financiar, lucrurile se clarifica in aceste zile, adica incepi sa intelegi la ce ti-au folosit experientele si, poate, blocajele, din ultimele saptamani. Cu alte cuvinte, iti vine inima la loc, pentru ca incepi sa zaresti posibilitati de ascensiune si progres. Relational, insa, e nevoie de prudenta, pentru ca exista cutremure la nivel de fundatie si va trebui sa lamuresti unele aspecte mai vechi.

Horoscop 22 iulie. Scorpion
Cu Luna in Balanta, pentru tine devine vital sa iei distanta de lume, de zgomot si agitatie. Cu cat te implici mai putin in exterior si iti iei timp pentru tine, cu atat mai multe raspunsuri si mesaje vei primi. Mai cu seama ca acum ti se face clar ce vrei sa faci cu viata ta si care e directia in care e potrivit sa te indrepti.

Horoscop 22 iulie. Sagetator
Luna in Balanta activeaza zona relatiilor sociale si a publicitatii. Astazi, chiar daca esti foarte deschis catre relatii noi, asculta-ti intuitia si nu te lasa distras de promisiuni fara o baza reala sau de atitudinea schimbatoare a celor din jur. S-ar putea sa ai sentimentul ca nu poti conta pe nimeni cu adevarat, asa ca e nevoie sa te concentrezi mai mult pe ceea ce poti tu face.

Horoscop 22 iulie. Capricorn
Pentru tine este o zi a puterii si autoritatii, a statutului si imaginii. S-ar putea sa fii pus in situatia de a-ti apara locul, pozitia sau macar punctul de vedere, in fata nor persoane cu autoritate. In orice caz, ai nevoie de prezenta de spirit, atentie, dar si flexibilitate si disponibilitatea de a negocia absolut orice ti se cere.

Horoscop 22 iulie. Varsator
E posibil sa ai un sentiment acut de incertitudine cu privire la viitor, mai ales prin prisma relatiei de cuplu care se cere reformulata in urmatoarea perioada, dar si prin cea a colaborarilor si imaginii publice care sunt supuse schimbarilor si ajustarilor. Cel putini ti e din ce in ce mai clar care este registrul potrivit in care sa functionezi, profesional vorbind.

Horoscop 22 iulie. Pesti
Zona finantelor cunoaste astazi o instabilitate greu de remediat, mai ales daca te-ai bazat pe altii sa te salveze dintr-o situatie sau sa-ti satisfaca o serie de nevoi. Acum este momentul sa te bazezi pe tine, sa intelegi cum ai ajuns intr-o situatie de dependenta fata de o persoana sau un context, si sa gasesti solutiile necesare pentru a inainta, folosindu-te de creativitate si intuitie.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro

 

×
Subiecte în articol: Horoscop 22 iulie horoscop