x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 iulie 2016. Se adună atât de multe obligaţii azi, încât te simţi copleşit

Horoscop zilnic, 22 iulie 2016. Se adună atât de multe obligaţii azi, încât te simţi copleşit

21 Iul 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 22 iulie 2016. Se adună atât de multe obligaţii azi, încât te simţi copleşit

Berbec: Trebuie să alegi între două oportunităţi. Una ţine de afaceri, alta ţine de viaţa intimă. Cea mai bună opţiune este a doua.

Taur: Grăbeşte-te şi rezolvă astăzi toate treburile mărunte pe care le-ai ignorat până acum. Te vei scuti de multe necazuri în viitor.

Gemeni: Îţi merge bine în plan financiar şi profesional. E nevoie de mai multă atenţie faţă de prieteni, însă. I-ai neglijat prea mult în ultima vreme.

Rac: Simţi nevoia să ieşi în aer liber şi să faci mişcare. Din păcate, se ivesc obligaţii care, deşi nu implică mult efort, te forţează să stai în aşteptare.

Leu: O zi aflată sub semnul echilibrului. Pierzi ocazia de a face nişte bani, însă intră bani din altă parte. Te cerţi la serviciu, te simţi bine acasă.

Fecioară: Puterea ta de convingere este la cote mari, astăzi. Este momentul ideal pentru a cere de la alţii lucruri importante. E greu să fii refuzat.

Balanţă: O zi în care îţi va merge bine dacă te ţii de proiectele vechi şi nu te apuci de altele noi. Ai nevoie de stabilitate în momentul acesta.

Scorpion: Eşti prins cu sarcini care te plictisesc foarte tare fix în ziua în care îţi vin idei una mai bună ca alta. Măcar notează-le undeva.

Săgetător: Măsurile luate în prezent te pot scuti de probleme de sănătate în viitor. Ar trebui să fii mai atent la dietă şi să nu neglijezi mişcarea.

Capricorn: Succesul în activităţile în care eşti prins de ceva vreme este aproape, nu vine atât de repede pe cât ţi-ai dori tu. Puţină răbdare!

Vărsător: Nu prea ai chef de nimic, azi. Dacă ai cum, cel mai indicat ar fi să dormi până târziu şi să-ţi petreci ziua lenevind şi încărcându-ţi bateriile.

Peşti: Se adună atât de multe obligaţii azi, încât te simţi copleşit. Lucrează metodic. Fă o listă de priorităţi şi alta cu distracţii de evitat.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop