x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 22 iulie 2019: Berbecii au tendința să fie critici cu cei din jur

Horoscop zilnic 22 iulie 2019: Berbecii au tendința să fie critici cu cei din jur

21 Iul 2019   •   19:10
Horoscop zilnic 22 iulie 2019: Berbecii au tendința să fie critici cu cei din jur
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop 22 iulie Berbec
Tendinţa de a fi mult mai critici cu cei din jur, mai ales în ceea ce priveşte implicarea acestora în activităţile voastre, se accentuează exagerat. Sunteţi decis să nu renunţaţi la o călătorie profesională.

Horoscop 22 iulie Taur
Noua situaţie profesională poate aduce o mai bună ancorare în realitate, un pragmatism pronunţat, dar din păcate şi mai puţine câştiguri. Partenerul de viaţă este prea pretențios pentru un buget aşa de mic.

Horoscop 22 iulie Gemeni
Astăzi sunteţi mai meticuloşi, mai pretenţioşi şi mult mai critici. Toate afacerile demarate împreună cu prietenii, cărora le apreciaţi diplomaţia şi ideile, au mult mai mari şanse de reuşită. O zi excelentă.

Horoscop 22 iulie Rac
Apar mult mai multe prietenii şi o disponibilitate bună de a vă înţelege partenerii de afaceri. Aveţi o mare influenţă asupra colegilor, pe care îi manevraţi fără jenă, doar pentru beneficiile proprii.

Horoscop 22 iulie Leu
Este posibilă o mai bună afirmare socială, dar şi situaţii care implică unele decepţii financiare. Astrele vă avertizează că pot apărea certuri şi o rupere totală de relaţii cu cei care nu vă acceptă.

Horoscop 22 iulie Fecioară
Din dorinţa de a le arată tuturor cât de capabil sunteţi, faceţi eforturi profesionale imense. Este adevărat că dispuneţi de o energie vitală ieşită din comun şi de capacitate de convingere. Fiți precaut!

Horoscop 22 iulie Balanță
În această perioadă există riscul de a fi expuşi pierderilor financiare. Relaţiile profesionale sunt stabile cu partenerii de afaceri. În continuare reușiți să mediați orice fel de conflicte personale.

Horoscop 22 iulie Scorpion
Astăzi trebuie evitată tendinţa de a lua decizii rapide, fără cea mai mică şi necesară analiză, mai ales în ceea ce priveşte alegerea noilor parteneri sau colaboratori. Dați dovadă de un altruism exagerat.

Horoscop 22 iulie Săgetător
Aveţi senzaţia că sunteţi constrânşi, dirijaţi de partenerii vostrii şi nici nu sunteţi departe de adevăr. Încercați să amânaţi reacţiile pentru a nu crea noi conflicte care pot afecta pe toată lumea.

Horoscop 22 iulie Capricorn
Vă asumaţi, mai mult sau mai puţin, o stare de sacrificare care în general nu vă displace, dar care acum se va dovedi cam exagerată. Încercați să ţineţi cont și de avertismentele primite de la prieteni.

Horoscop 22 iulie Vărsător
Vă simţiţi bine acţionând în umbră propriului partener, renunţând la propriile realizări şi speranţe. Până seară, situaţia se va schimba cu totul pe neaşteptate, pentru că se ivesc şi conflicte casnice.

Horoscop 22 iulie Pești
Profunzimea gândirii voastre şi tendinţa de a merge la esenţă problemelor atrage admiraţia celor din jur. Creativitatea se află la cote înalte, dar de folos sunt azi pragmatismul şi meticulozitatea.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop 22 iulie horoscop zilnic