x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 iunie 2016. Resimţi stresul de la locul de muncă mai tare ca de obicei

Horoscop zilnic, 22 iunie 2016. Resimţi stresul de la locul de muncă mai tare ca de obicei

21 Iun 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 22 iunie 2016. Resimţi stresul de la locul de muncă mai tare ca de obicei

Berbec: Prietenii şi vecinii trag de tine să te scoată la un pahar de vorbă, însă nu ai timp de distracţii. Nevoi mărunte te ţin foarte ocupat.

Taur: Obligaţiile profesionale se acumulează şi te împiedică să faci avansuri la un proiect personal la care ţii foarte mult. Fii răbdător.

Gemeni: Resimţi stresul de la locul de muncă mai tare ca de obicei. Te simţi slăbit şi n-ai mai vrea să ieşi din casă. Gândeşte-te la concediu.

Rac: Eşti melancolic şi nu îţi dai seama de unde a venit această dispoziţie. Fă o analiză şi cântăreşte cu atenţie dacă trăieşti aşa cum ar trebui.

Leu: O persoană din anturajul tău îl are azi pe "dute-n colo". Te simţi jignit de atitudinea acesteia. Mai bine evită orice contact până îi trece.

Fecioară: Un proiect care ar necesita mai mulţi oameni pentru a fi îndeplinit cu succes pică doar pe umerii tăi. O zi plină, în care nu te ajută nimeni.

Balanţă: Ai tras de tine cam mult în ultima vreme şi începi să te resimţi, în special din punct de vedere fizic. O pauză e foarte recomandată.

Scorpion: Ai orice, azi, numai poftă de muncă nu. Îţi vine foarte greu să te concentrezi. Încearcă să te izolezi de grup pentru a fi cât de cât eficient.

Săgetător: Eşti mizantrop, azi, dar obligaţiile te fac să trebuiască să ai de-a face cu mulţi oameni şi să le şi zâmbeşti frumos. N-ai ce să faci!

Capricorn: Simţi nevoia să ieşi în oraş şi să te amuzi cu prietenii, însă obligaţiile te fac să alergi cu alte treburi. O zi în care strângi din dinţi.

Vărsător: Azi iei lucrurile în mâinile tale şi reuşeşti să împingi înainte un proiect la care alţii nu au avut mare scucces până în prezent.

Peşti: Atenţia îţi este deturnată de o noutate şi nu vei mai reuşi să faci mare lucru în restul zilei. Măcar te distrezi, chiar dacă de unul singur.

×
Subiecte în articol: horoscop