x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 martie. Scorpionii vor avea discuţii tensionate

Horoscop zilnic, 22 martie. Scorpionii vor avea discuţii tensionate

21 Mar 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 22 martie. Scorpionii vor avea discuţii tensionate

Berbec

Nu este cea mai bună zi pentru încheierea unor contracte sau a documentelor legislative de niciun fel. Poţi avea impresia că ştii ce semnezi, dar nu e aşa.

Taur

Bazează-te pe instinctele tale atunci când vei întâlni persoane necunoscute azi. Unele dintre ele s-ar putea să intre în cercul tău de afaceri. 

Gemeni

Dacă te trezeşti fără niciun strop de energie, ar trebui să fii conştient că organismul tău are nevoie de mai multă odihnă. Ia-ţi o zi liberă.

Rac

Va fi o situaţie puţin cam tensionată la serviciu şi va trebui să încerci să-ţi stăpâneşti cu greu emoţiile, şi mai ales, gândurile.

Leu

Verifică, verifică şi verifică din nou orice zvon sau informaţie care îţi trece pe lângă urechi, pentru că multe dintre ele pot fi înşelătoare.

Fecioară

Oricât de fericit eşti pentru că ai câştigat mai mulţi bani, ţine asta doar pentru tine pentru că nu toţi prietenii sunt cum par.

Balanţă

Nu eşti foarte sociabil azi. Vei fi cel mai fericit dacă vei rămâne acasă, în compania unei cărţi bune, a mâncării preferate şi fără niciun contact cu lumea din exterior.

Scorpion

Nu e totul bine acasă. Se simte o tensiune în aer şi nu mai suporţi sentimentul că cineva te minte. Pacifist din fire, vei încerca să aplanezi cearta, dar e inevitabilă.

Săgetător

 Ai crezut că ai trecut peste anumite incidente din trecut, dar traumele încă sunt vizibile şi vor ieşi la suprafaţă foarte curând.

Capricorn

Este evident că o persoană vicleană și lipsită de etică va încerca să te saboteze la serviciu şi va încerca să manipuleze situații pentru scopul propriu.

Vărsător

Ca şi în cazul Capricornilor, anumite persoane vor încerca să beneficieze de informaţii pentru a fi în avantaj şi pentru a te pune într-o lumină proastă.

Peşti

Ai mintea bulversată şi plină de gânduri care te frământă, deci nu va fi o zi bună pentru a lua decizii. Lasă lucrurile importante pe mâinile altcuiva.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop azi horoscop maine