x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 august 2016. Ţine minte că nu tot ce zboară se mănâncă

Horoscop zilnic, 23 august 2016. Ţine minte că nu tot ce zboară se mănâncă

22 Aug 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 23 august 2016. Ţine minte că nu tot ce zboară se mănâncă

Berbec: O zi în care îţi străpâneşti greu nervii şi ai putea acţiona impulsiv pentru a-ţi răzbuna orgoliul lezat. Trebuie să te calmezi, iar cel mai recomandat mod este să faci nişte sport.

Taur: Astăzi eşti foarte intolerant cu oamenii pe care îi consideri superficiali, iar ironiile tale sunt la pragul insultei. Înainte să critici ar trebui să te gândeşti dacă nu cumva eşti tu prea cusurgiu.

Gemeni: Pentru că ai arătat că poţi, ceilalţi îţi vor arunca pe umeri multe sarcini pe care în mod normal nu ar trebui să le rezolvi tu. Nu e bine să refuzi, însă poţi găsi scuze credibile să te fofilezi.

Rac: Fă un efort să fii diplomat şi să foloseşti tot timpul un ton politicos. Altfel este posibil să fii înţeles greşit şi până şi discuţiile amicale în contradictoriu s-ar putea tranforma în certuri.

Leu: Ai muncit cu sârg şi ţi-ai atras simpatia şefilor, însă această situaţie începe să îi deranjeze pe colegii tăi. Ai putea fi acuzat că eşti linguşitor, iar meritele tale să fie uitate în bârfa celorlalţi.

Fecioară: Eşti predispus să visezi cu ochii deschişi, astăzi, mai mult decât o faci de obicei. Începi să te interesezi de eventuale achiziţii care costă destul de mult. Ar fi bine să fii ceva mai realist.

Balanţă: Este cam multă agitaţie în viaţa ta. Prea multe nopţi pierdute şi prea multe petreceri care încep să îşi pună amprenta pe starea ta de sănătate. Ar trebui să trăieşti ceva mai echilibrat.

Scorpion: Ţine minte că nu tot ce zboară se mănâncă. Ai putea avea ocazia de a întâlni oameni fascinanţi, care te încântă cu idei originale. Nu toate ideile pe care le auzi sunt însă practice.

Săgetător: O zi în care iei decizia de a nu te mai lăsa influenţat negativ de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Puţină pace nu ţi-ar strica, dar a construi un zid între tine şi lume nu e lucru uşor.

Capricorn: Ar fi bine să fii mai atent la ceea ce mănânci sau bei. Eşti predispus să ai probleme cu stomacul, aşa că nu arunca în el chiar orice îţi face poftă. Îţi merge bine în viaţa amoroasă.

Vărsător: O zi în care la început dai de nişte probleme care par de nerezolvat. Vei găsi însă sprijin din partea unor persoane pe care nu credeai vreodată că te poţi baza. Seara ar fi bună puţină mişcare.

Peşti: Te enervezi rar, însă atunci când o faci izbucneşti tare şi te potoleşti greu. O astfel de descărcare nu ţi-ar prinde chiar rău, însă ai grijă să nu îţi verşi nervii pe o persoană nevinovată.

×
Subiecte în articol: horoscop