x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 decembrie 2015. Se pare ca e necesar sa te multumesti cu a trai clipa prezenta cu tot ce-ti ofera aceasta

Horoscop zilnic, 23 decembrie 2015. Se pare ca e necesar sa te multumesti cu a trai clipa prezenta cu tot ce-ti ofera aceasta

22 Dec 2015   •   23:22
Horoscop zilnic, 23 decembrie 2015. Se pare ca e necesar sa te multumesti cu a trai clipa prezenta cu tot ce-ti ofera aceasta


Horoscop 23 decembrie. Berbec
Astazi Luna sta astazi in Gemeni, in zona comunicarii. Aspectele pe care le formeaza sunt tensionate, ceea ce indica, pe de o parte dorinta de mobilizare si inaintare, iar pe de alta parte, destul de multa incoerenta intre ce gandesti, ce spui si ce faci. Asadar, cheia este sa fii prezent in toate raporturile cu ceilalti, sa te abtii de la promisiuni si, mai degraba, sa-ti revizuiesti unele convingeri, cunostinte, idei si chiar relatii.


Horoscop 23 decembrie. Taur
Luna in Gemeni activeaza zona banilor si e posibil sa nu-ti placa ce rezulta in urma unor calcule sumare in ce priveste bugetul familiei. Chiar si bilantul personal pe anul care se incheie, e posibil sa nu fie satisfacator, insa e drept ca ai si tendinta de a exagera. Asadar, astazi, in loc sa te pierzi in scenarii pesimiste, intreaba-te ce e posibil sa creezi diferit si care ar fi solutiile pentru o situatie financiara confortabila. Iar in aceste zile, evita cheltuielile inutile.


Horoscop 23 decembrie. Gemeni
Luna se va afla astazi in semnul tau solar si formeaza raporturi incordate cu planetele din Pesti si Sagetator, semn ca te simti coplesit de toate responsabilitatile asumate, precum si de presiunile pe care le simti venind din exterior. E important sa-ti folosesti astazi abilitatile de negociere, atat cu tine, cat si cu ceilalti. Cauta mereu solutii si cai de mijloc pentru a rezolva si finaliza ce ti-ai propus, evitand astfel epuizarea si/sau conflictele.


Horoscop 23 decembrie. Rac
Pentru tine, aceasta zi pare mai curand una de introspectie si autoanaliza, decat de actiune si masuri concrete, chiar daca unele aspecte ale vietii tale par sa fie ajunse intr-un punct de urgenta. Ca si cum „asa nu se mai poate”, ai de facut demersuri si schimbari substantiale in ce priveste familia, casa, dar si parteneriatele si imaginea sociala. Dar pana atunci, discretia, prezenta, ascultarea si receptivitatea sunt absolut necesare, pentru a decela vocea intuitiei si a fiintei tale, dincolo de zumzetul mintii cre capteaza pareri ce nu-ti apartin.


Horoscop 23 decembrie. Leu
In cazul tau, aceasta zi poate fi provocatoare in ce priveste relatiile si comunicarea cu prietenii si anturajul. Ce-i drept, poti avea si constientizari minunate despre rolul tau intr-un context social si cum sa imbunatatesti comunicarea, resursele, dar si propria energie, prin economisirea ei sau distribuirea intr-un mod diferit decat pana acum. In orice caz, astazi stai departe de contaminari cu pareri, judecati sau proiectii exterioare.


Horoscop 23 decembrie. Fecioara
S-ar putea sa fie dificil de impacat sarcinile profesionale cu responsabilitatile casnice, mai ales ca apar mereu schimbari in program. Cu toate acestea, tot ce se intampla si tot ce creezi astazi e ca o proba de flexibilitate, creativitate si originalitate. Cu cat mai deschis esti spre o abordare inovatoare si creativa, cu atat mai minunate solutii vei gasi, iar usurinta se va instala indiferent ce apare nou. Vezi bine, atitudinea si abordarea fac diferenta, nu ceea ce se intampla.


Horoscop 23 decembrie. Balanta
Tu ai tendinta sa te gandesti mult la viitor, sa privesti in zare pentru a te ancora pe o cale palpabila si a gasi puncte de reper pe care sa te bazezi. Insa, oricat de asiduu ai cauta, se pare ca e necesar sa te multumesti cu a trai clipa prezenta cu tot ce-ti ofera aceasta, acceptand noutatea pe care o aduce fiecare si si avand mai multa incredere in minunile care pot aparea… in drumul tau. Pana la urma, nu aduce anul ce aduce ceasul.
Horoscop 23 decembrie. Scorpion
Daca asteptai niste bani sau sprijin din partea unei persoane dragi, s-ar putea sa nu vina, sau sa vina in alta forma… O zi in care mai multe asteptari par sa fie blocate, insa daca nu te lasi prins in energia agitatiei si panicii, poti face loc altor daruri, poate chiar mai valoroase decat cele la care te gandeai. In alta ordine de idei, din sfera muncii si a activitatilor zilnice pot veni satisfactii si noi idei care schimba total energia momentului si starea ta.


Horoscop 23 decembrie. Sagetator
Ziua aceasta este despre negociere. Cu partenerul de viata sau cu alte persoane din familie, care au tot felul de solicitari, cereri, dorinte si asteptari de la tine. Provocarea consta in a gasi un punct de echilibru si calea cea mai avantajoasa de a alege, atat pentru tine cat si pentru ceilalti. Nici rigiditate absoluta, dar nici sa te lasi distras de tot ce vor ceilalti sa faci. Prin urmare, in loc sa reactionezi, stai si gandeste-te inainte sa raspunzi. Cum e mai bine, ce ai putea alege in situatia x, pentru a fi mai usor?


Horoscop 23 decembrie. Capricorn
Vrei sa faci atat de multe, incat pana la urma, daca te apuci de toate in acelasi timp, risti sa nu termini nimic. Pe de alta parte, energia din care faci lucrurile astazi e foarte importanta, in sensul ca relaxarea si o anume detasare (nu lene), te ajuta sa fii eficient si creativ, in schimb agitatia, graba si frustrarea creeaza si mai multe motive sa te pastreze in aceasta stare. Asadar, fa lucrurile pe rand si fii dispus sa delegi.


Horoscop 23 decembrie. Varsator
Ziua debuteaza cu entuziasm creator, asa ca pentru orice demers care necesita creativitate, foloseste primele ore ale zilei. De pe la mijlocul zilei, corabiile tind sa se inece, fie din cauza nemultumirilor dinspre zona finantelor, fie a prietenilor cu care nu prea esti pe aceeasi lungime de unda, fie in urma unor asteptari blocate in privinta relatiei romantice. Cert este ca, daca privesti totul ca pe o provocare de a mai dizolva niste limite, vei vedea ca exista si alte intelegeri sau realitati care abia asteapta sa fie explorate.


Horoscop 23 decembrie. Pesti
Te simti cumva in contratimp cu cei din jur… de parca nu te-ai aliniat cu zarva sarbatorilor si aproape ca te incurca perioada asta in care tu aveai alte planuri si treburi… de exemplu sa-ti consolidezi cariera, afacerea, pozitia profesionala… In orice caz, treburile casnice nu prea te gasesc… acasa, sau pur si simplu nu ai chef de ele si faci cumva sa le eviti. Iata o situatie in care iti poti folosi flexibilitatea si creativitatea, spre a gasi solutii convenabile pentru toata lumea.


Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro 

×
Subiecte în articol: horoscop