x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 23 ianuarie 2018: Berbecii riscă să piardă bani

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2018: Berbecii riscă să piardă bani

22 Ian 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 23 ianuarie 2018:  Berbecii riscă să piardă bani

Horoscop 23 ianuarie 2018. Berbec

Astrele vă recomandă să aveți grijă de bani pentru că e posibil să înregistrați niște pierderi. Încercați să nu faceți achiziții nechibzuite.

Taur

Azi ai parte de contacte si conversații utile. Dacă aştepţi o veste sau un răspuns, acesta va veni mai târziu, dar te va satisface. O zi perfectă.

Gemeni

Cu simțul diplomației și farmecul de care dispuneti, vă puteți îmbunătăți imaginea în cercul profesional. O să vi se încredințeze o funcție mai dificilă.

Rac

Prietenii vin cu o invitaţie interesantă, de nerefuzat. Profită de această ocazie, pentru a face cunoştinţă cu persoane care îți vor îmbogăți viața.

Leu

Astăzi veți fi preocupați de unele probleme financiare, care se vor rezolva, cu puțin noroc, abia săptămâna viitoare. Sentimental stai foarte bine.

Fecioară

Azi vei afla lucruri interesante şi îmbucurătoare. În rest, nu este cazul să exagerezi şi să faci eforturi mari în probleme lipsite de importanţă.

Balanță

Chiar dacă unele încurcături ce  apar,  vi se par greu de trecut, încrederea în sine vă ajută sa treceți cu bine peste aceste momente dificile.

Scorpion

Eşti puţin cam neatent şi de aceea ai face bine să nu te implici în activităţi care necesită un mare efort de concentrare. Persoana iubită îţi va face o surpriză.

Săgetător

Chiar dacă veți înregistra o ușoară îmbunătățire pe plan financiar, continuați să fiți prudenți cu cheltuielile. Nu vă aventurați în achiziții costisitoare.

Capricorn

Fiţi mai indulgent cu persoanele pe care le aveţi în subordine, sau cu cei din apropierea  voastră. Este un moment favorabil pentru consolidarea situației materiale.

Vărsător

Nu este momentul să începeți să faceți cheltuieli importante. Trebuie să daţi dovadă de prudenţă şi să nu faceţi excese. Fiți mai optimist.

Pești

Veți dedica mai mult din timpul dumneavoastră familiei și veți reuși să-i faceți fericiți pe cei la care țineti.O zi superbă alături de cei dragi.

 

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop 23 ianuarie 2018