x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 noiembrie. Eşti pe cale de a afla lucruri noi sau vei întâlni persoane interesante

Horoscop zilnic, 23 noiembrie. Eşti pe cale de a afla lucruri noi sau vei întâlni persoane interesante

22 Noi 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 23 noiembrie. Eşti pe cale de a afla lucruri noi sau vei întâlni persoane interesante
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Posibilitatea avansării în funcţie graţie abilităţilor tehnologice ar putea fi prezentă astăzi şi ar putea deschide multe uşi care duc în multe direcţii.

Taur

Vei primi multe invitaţii pe care ai vrea să le onorezi, dar îţi este imposibil. Acceptă-le pe cele care te aduc aproape de oamenii la care ţii.

Gemeni

Ultimele schimbări de la serviciu în materie de echipamente îţi vin mânuşă. Te descurci foarte bine cu ele, îţi uşurează munca şi o fac mai interesantă.

Rac

Afli multe noutăţi de la prieteni care îţi vor lărgi orizonturile educaţionale. Eşti tentat să te apuci de citit sau să studiezi mai mult despre o pasiune veche.

Leu

Astăzi, vei decide să dai o petrece la tine acasă în weekendul următor. Pe lângă prietenii invitaţi, vor veni mai multe persoane decât te aşteptai. Pregăteşte-te cu provizii.

Fecioară

Vei avea o zi foarte stimulantă pentru imaginaţie. Eşti mai atent la nevoile tale şi la reacţiile oamenilor din jurul tău, descoperind astfel aspecte inedite ale vieţii.

Balanţă

Îţi doreşti de foarte mult timp să ai mai multe abilităţi tehnologice, dar, în curând, te vei înscrie la nişte cursuri speciale sau vei cere ajuor din partea celor care ştiu mai multe decât tine.

Scorpion

Te afli aproape în aceeaşi situaţie precum nativii din Rac, pentru că întâlnirile din ultimul timp ţi-au insuflat setea de cultură şi educaţie.

Săgetător

 Starea de spirit va fi afectată de gândirea critică axată pe problemele politice şi sociale. Dacă nu găseşti un partener de discuţie, ar fi bine să cauţi unul cât mai curând. 

Capricorn

Eşti foarte curios, foarte nerăbdător şi optimist în ceea ce priveşte viitorul. Simţi că eşti pe cale de a afla lucruri noi sau că vei întâlni persoane interesante.

Vărsător

Aşteaptă-te la o zi plină, pentru că vei intra în contact cu o altă lume. Vei avea discuţii interesante şi foarte lungi, din care pot ieşi colaborări pe termen nedefinit.

Peşti

Un prieten apropiat se gândeşte la o vacanţă, sau la o călătorie de câteva zile la munte şi eşti tentat să pleci cu el, asta dacă va fi şi el de acord.

×