x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 septembrie. Veşti bune pentru acest final de săptămână

Horoscop zilnic, 23 septembrie. Veşti bune pentru acest final de săptămână

23 Sep 2016   •   07:48
Horoscop zilnic, 23 septembrie. Veşti bune pentru acest final de săptămână

Horoscop 23 septembrie 2016. Berbec

Este momentul perfect pentru a începe noi relaţii. Fii deschis dacă cineva vine cu o propunere. Analizează oportunităţile, dar acum este momentul să începi ceva nou.

Taur

Te simţi în forţă şi foarte puternic, iar asta e normal pentru că ai muncit din greu pentru a fi în formă. Totodată, încep să apară şi rezultatele muncii depuse la serviciu.

Gemeni

Trebuie să finalizezi cursurile pe care le-ai început, sau, dacă ai o pasiune ascunsă, înscrie-te la nişte pregătiri care te vor ajuta să o fructifici.

Rac

Dacă ai de gând să faci vreo investiţie, astăzi toate astrele sunt de partea ta. Orice fel de implicare, financiară, emoţională, socială îţi va aduce beneficii mai târziu.

Leu

Te simţi puţin ameţit şi începi ziua foarte greu. Din această cauză, vei avea nişte probleme, dar prietenii şi persoanele apropiate te vor încuraja şi îţi vor da energie.

Fecioară

Vei aduna, în sfârşit, roadele muncii tale depuse de foarte mult timp, chiar când erai pe punctul de a ceda. Menţine-te pe poziţie pentru că ţi se vor deschide nişte uşi.

Balanţă

Eşti foarte apreciat la locul de muncă datorită perspicacităţii tale şi a rapidităţii cu care rezolvi problemele. Închei săptămâna într-un mod plăcut.

Scorpion

Oportunităţile vor bate la uşă şi pot veni chiar din partea unor necunoscuţi. Fii precaut, dar încearcă să te bazezi pe intuiţie şi vezi ce se întâmplă.

Săgetător

Un prieten apropiat cu care nu ai mai vorbit de mult timp, va lua legătura cu tine. Stabileşte o întâlnire cu el şi aflaţi toate noutăţile.  

Capricorn

În următoarele săptămâni vei începe să conştientizezi realizările importante din viaţa ta, atât pe plan profesional, cât şi pe plan sentimental.

Vărsător

Este posibil să fii promovat pentru că vei pleca într-o călătorie de afaceri, care are o miza importantă pentru companie.

Peşti

Vei primi nişte bani în mod neaşteptat. Poate fi un câştig din urma unei investiţii, sau poate fi testamentul unei rude.

 

×