x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 august 2016. N-ar strica să ai ceva mai multă încredere în oameni

Horoscop zilnic, 24 august 2016. N-ar strica să ai ceva mai multă încredere în oameni

24 Aug 2016   •   08:46
Horoscop zilnic, 24 august 2016. N-ar strica să ai ceva mai multă încredere în oameni

Horoscop 24 august 2016. Berbec:

O zi care se poate dovedi decisivă pentru viitorul carierei tale. Străduieşte-te să rezolvi problemele care se vor ivi după carte. Nu ieşi din tipare, trebuie doar să arăţi că eşti om de echipă.

 

Taur:

O zi în care nu prea eşti bine dispus. Nu îţi face bine să te izolezi. Acceptă o eventuală invitaţie la un eveniment social, chiar dacă îţi lipseşte cheful. Te vei da pe brazdă până la urmă.

 

Gemeni:

Eşti agitat şi este foarte posibil să te trezească din somn un coşmar, nu soneria ceasului. Notează undeva angoasele pe care le ai. Dacă îţi sunt clare, îţi va fi mai uşor să scapi de ele.

 

Rac:

Un lucru la care tânjeai de multă vreme se poate ori se îndeplineşte astăzi, ori faci un pas decisiv în acest sens. Este posibil să fie vorba de o călătorie. N-ar fi rău să începi pregătirile.

 

Leu:

Îţi ajung la urechi zvonuri privind o promovare sau o mărire de salariu în ceea ce te priveşte, aşa că începi să tragi mai tare la muncă decât o faci de obicei. Colegii nu văd asta cu ochi buni.

 

Fecioară:

Eşti bine dispus, astăzi, însă un membru al familiei sau un prieten apropiat are nişte probleme, iar starea lui te va afecta şi pe tine. Nu îl trage de limbă cu orice preţ, toate la timpul lor.

 

Balanţă:

Se adună multe probleme pe umerii tăi în prima parte a zilei. Te zbaţi să le rezolvi, dar nu ţi se pare că ai prea mult spor. În a doua parte a zilei primeşti şi ajutor, aşa că totul se echilibrează.

 

Scorpion:

Un eveniment social pe care îl aşteptai cu mult interes ar putea să te dezamăgească. Oamenii cu care ai de-a face sunt morocănoşi şi ştiu doar să se plângă. Nu te vei distra prea tare.

 

Săgetător:

Dacă ai planuri care implică gătitul, ai face mai bine să le anulezi. Din cuptor nu pot ieşi decât catastrofe, astăzi. Mai bine comandă ceva, dacă este chiar necesar. Sau mănâncă în oraş.

 

Capricorn:

Eşti puţin paranoic. Chiar şi când cineva îţi face un compliment, nu vezi în acele vorbe decât insinuări răutăcioase. N-ar strica să ai ceva mai multă încredere în oameni. Nu sunt toţi răi.

 

Vărsător:

Este o zi în care eşti predispus la mici ghinioane. Aparatura pe care o manevrezi se poate strica, în drumurile pe care le faci se pot ivi întârzieri care nu ţin de tine. Fii răbdător şi pregătit.

 

Peşti:

Eşti distrat şi te concentrezi greu la sarcinile mărunte. Nu este cazul să te apuci azi de ceva important. Caută să te culci mai devreme sau să îţi limpezeşti mintea cu o distracţie uşoară.

×
Subiecte în articol: horoscop