x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 iulie. Se pare ca iti propui activitati linistite, departe de ceilalti si de zgomotul cotidian

Horoscop zilnic, 24 iulie. Se pare ca iti propui activitati linistite, departe de ceilalti si de zgomotul cotidian

23 Iul 2015   •   19:51
Horoscop zilnic, 24 iulie. Se pare ca iti propui activitati linistite, departe de ceilalti si de zgomotul cotidian


Horoscop 24 iulie. Berbec
Chiar daca esti implicat in tot soiul de treburi cotidiene, gandurile tale scormonesc dincolo de aparente, in dorinta de a afla care sunt scopurile din spatele a ceea ce se intampla. Posibil sa te opresti efectiv din lucru sau din mers si sa-ti lamuresti instant unele detalii, care te framantau de multa vreme. Se pare ca, temele importante momentan pentru tine sunt relatiile cu membrii familiei, cele cu copiii, dar si cele amoroase.

Horoscop 24 iulie. Taur
In prima parte a zilei esti foarte solicitat la serviciu. Pentru ca esti cam distrat, gandurile iti zboara mai mult la persoanele dragi, exista riscul sa faci un lucru de doua ori. Aduna-ti fortele si ocupa-te de indatoririle profesionale cum se cuvine. Asta pentru ca in umbra, discordia iti urmareste fiecare pas si poate face ravagii la un moment dat in segmentul profesional in care activezi. Pe de alta parte ai grija in continuare de sanatate.

Horoscop 24 iulie. Gemeni
Depune toate eforturile necesare pentru a-ti incheia cu succes activitatea profesionala de la serviciu, sau daca stai acasa, rezolva cat mai multe treburi. Urmeaza zile de weekend si ar fi minunat sa le petreci relaxat, la suete si plimbari cu cei dragi. Atat colegii de lucru, cat si mmebrii familiei vor fi incantati de performantele tale de astazi. Spre seara oboseala isi va spune cuvantul de aceea planuieste sa te odihnesti suficient.

Horoscop 24 iulie. Rac
Este o zi in care oscilezi mult in decizii. Starea ta de spirit este greu de inteles si suportat de catre ceilalti si astfel foarte usor poti intra in conflicte cu oricine. Linisteste-te, retrage-te putin din forfota zilnica si vezi unde este hiba. Este oricum la tine, doar ca trebuie sa ai rabdare tu cu tine, sa iti acorzi clementa si sa iti spui vorbe frumoase. Vesti bune vor veni dinspre capitolul financiar care se pare ca se va imbunatati vizibil.

Horoscop 24 iulie. Leu
Pentru ca esti orientat mai mult spre tine si treburile tale personale, dar esti solicitat si de ceilalti, astazi iti va parea dificil sa impaci pa toata lumea. In primul rand ar trebui sa te bucure faptul ca esti cautat, pentru ca asta este masura aprecierii celorlalti. Sigur ca doresti clipe numai pentru tine, insa cu putin efort si bunavointa te poti strecura excelent printre activitatile ivite astazi. Stralucesti, ai farmec si duh in vorbe, astfel ca si ceilalti doresc sa se molipseasca de la tine.

Horoscop 24 iulie. Fecioara
Se pare ca iti propui activitati linistite, departe de ceilalti si de zgomotul cotidian. Traversezi o perioada in care esti discret, meditativ si dornic de a sta de vorba doar cu tine. Astazi, sufletului tau ii poate parea dificil sa faca fata si dialogurilor cu ceilalti si cerintelor acestora de la tine. Selecteaza prioritatile si ai grija mai intai de tine si ale tale. A doua parte a zilei aduce informatii pretioase legate de sanatate si nutritie. Tine cont de ceele aflate!



Horoscop 24 iulie. Balanta
Posibil sa te ingrijorezi, pentru ca se contureaza cheltuieli neprevazute necesare rezolvarii unor chestiuni profesionale. Linisteste-te, vezi pe indelete depsre ce este vorba si abia pe urma treci la actiune. Ceea ce cheltuiesti acum pentru imbunatatirea competentelor tale profesionale sau pentru altele necesare tie la locul de munca ti se va intoarce inzecit la momentul potrivit. Schimba-ti atitudinea vizavi de aspectele materiale ale vietii si astfel totul devine mai usor.

Horoscop 24 iulie. Scorpion
Ar fi bine sa rezervi acesta zi doar pentru a medita la situatiile in care esti implicat. Segmentul de viata cel mai animat pentru tine, deocamdata, este cel socio-profesional, asa incat indreapta-ti gandurile spre acesta. Se produc tot soiul de schimbari importante fie la locul de munca, fie in atitudinea ta vizavi de munca, implicatiile ei si prestigiul tau in urma activitatii profesionale desfasurate. Acum poti sesiza incotro bate vantul schimbarii.

Horoscop 24 iulie. Sagetator
Esti greu de observat in peisajul cotidian si asta poate atrage multe intrebari din partea celorlalti. Chiar daca esti inconjurat de multa lume, sufletul tau se simte singur si doreste sa se scalde in aceasta deocamdata. Sunt momente bune de a fi un observator atent la ceea ce se petrece in preajma ta. Ai sanse deosebite de a afla detalii, atat despre mersul lucrurilor in zona profesionala, cat si despre personalele alaturi de care esti implicat in diverse activitati.

Horoscop 24 iulie. Capricorn
Rezerva-ti aceasta zi numai pentru a vorbi sau a te intalni cu persoanle dragi din anturajul tau. Posibil chiar sa iei legatura cu prieteni vechi, de care nu mai stiai nimic de multa vreme. Depanarea amintirilor, trecerea in revista a majoritatii prietenilor de pana acum iti va oferi, pe de o parte momente relaxante, amuzante, chiar si amare, iar pe de alta parte iti va lamuri unele chestiuni care erau in ceata undeva in sufletul tau.

Horoscop 24 iulie. Varsator
Esti foarte apreciat astazi in anturajul socio-profesional. De fapt, oriunde apari faci furori, pentru ca ceilalti simt instinctiv dorinta ta de comunicare si de relationare cu oricine iti iese in cale. Unii chiar vor dori sfaturi de la tine sau macar sa iti asculte snoavele povestite cu mult talent artistic. Fii prudent deoarece, in paralel poti starni invidiii serioase, mai ales printre colegii de serviciu. Insa sefii te aplauda si iti scot in evidenta meritele.

Horoscop 24 iulie. Pesti
Opreste-te din iuresul cotidian si gandeste-te pe indelete la situatiile si relatiile in care esti implicat. Identifica punctele slabe si pe cele tari, apoi alcatuieste un plan de actiune pentru a imbunatati ce este precar. In primul rand, totul porneste de la shimbarea mentalitatii, a filozofiei de viata si apoi aplicarea noului sistem de valori in viata de zi cu zi. Poate parea dificil la prima vedere, insa la o a doua privire te vei descurca excelent.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 24 iulie