x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 iunie 2016. Nu te teme să laşi garda jos şi să îţi exprimi sentimentele

Horoscop zilnic, 24 iunie 2016. Nu te teme să laşi garda jos şi să îţi exprimi sentimentele

23 Iun 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 24 iunie 2016. Nu te teme să laşi garda jos şi să îţi exprimi sentimentele

Berbec: Îţi merge bine în dragoste, însă trebuie să ai grijă să nu exagerezi. Nici cu planuri prea îndrăzneţe, nici cu vorbe prea arzătoare.

Taur: Nu te înţelegi prea bine cu oamenii azi. Firea ta şugubeaţă nu este foarte apreciată în cercurile de oameni scorţoşi în care te vei găsi.

Gemeni: Te simţi bine şi plin de energie. Armonia în cuplu îţi dă siguranţă de sine, iar în grupuri mari atragi atenţia tuturor cu farmecul tău.

Rac: Este o zi bună pentru a face bilanţuri şi a organiza lucrurile lăsate vraişte. În cuplu nu îţi merge prea bine. Nu mai fii aşa gelos.

Leu: Nu te teme să laşi garda jos şi să îţi exprimi sentimentele. Cu cât eşti mai sincer, cu atât vei găsi mai multă înţelegere în jurul tău.

Fecioară: Ai un proiect de finalizat, dar îţi vine greu să te concentrezi. Încearcă să nu te cramponezi în detalii. Atenţie doar la ce e important.

Balanţă: Eforturile pe care le-ai făcut în ultima vreme încep să aducă şi răsplata cuvenită. Nu te lăsa pe tânjeală, poţi obţine mai mult.

Scorpion: Încearcă să nu fii foarte rigid în gândire. Înţelege-i şi pe cei din jurul tău şi fă compromisurile necesare pentru armonia de grup.

Săgetător: Te simţi foarte confortabil în familie. Vei face în aşa fel încât să aduni la un loc cât mai mulţi membri şi să vă simţiţi bine împreună.

Capricorn: Ai nevoie de puţină odihnă după ritmul frenetic pe care l-ai avut în ultimele zile. Stai la cutie şi nu exagera în nimic. Culcă-te devreme.

Vărsător: O zi relaxată, în care nimic nu îţi tulbură liniştea. Relaţiile cu cei din jurul tău sunt de prietenie şi armonie şi îţi încarcă bateriile.

Peşti: Fă-ţi timp, azi, pentru a analiza semnificaţia evenimentelor care s-au petrecut în jurul tău în ultimele zile. O schimbare importantă e în aer.

×
Subiecte în articol: horoscop