x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 24 octombrie: Taurii se bucură de succes social și financiar

Horoscop zilnic 24 octombrie: Taurii se bucură de succes social și financiar

23 Oct 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 24 octombrie: Taurii se bucură de succes social și financiar

Berbec

Sunteţi foarte diplomat, manipulaţi cu uşurinţă şi veţi beneficia de tot sprijinul prietenilor şi al partenerului de viaţă.

Taur

Conjuctura favorizează succesul social şi în afaceri. Puteţi specula momentul pentru a va apropia de o persoană pe care o admiraţi.
Gemeni

Graţie unui plus de luciditate puteţi lua azi decizii de ordin financiar căci le veţi lua bine. Echilibru şi în plan fizic,unde starea e excelenţă.
Rac

Devine tot mai clar că nu veţi mai putea evita un drum lung, din obligaţie. Drept consolare gândiţi-va că nimeni nu poate trăi complet izolat.
Leu

Evitaţi angajamentele de orice natură, căci firea independenţa care va caracterizează îşi va spune cuvântul. Simţiţi acut nevoia de libertate.
Fecioara

Aveţi în faţă o zi prielnică obţinerii unor acorduri favorabile de la cei de care depindeţi. Cel mai important rămâne ceea ce obţineţi.
Balanţă

Concentraţi-vă pe îmbunătăţirea unor abilităţi, fie ele de comunicare sau antreprenoriale.Conjunctura este favorabilă progresului în plan personal.

Scorpion

Aveţi încredere în forţele proprii şi daţi dovadă de spirit de aventură. Va sfătuim să păstraţi totuşi o măsură. Riscați să vă faceți dușmani.

Săgetător

Dovediţi azi multă abilitate în rezolvarea unei probleme de familie foarte încâlcite. Cei implicați vă vor recompensa cu multă apreciere.

Capricorn

Dispuneţi de multă energie fizică şi intelectuală pe care se impune să o canalizati spre interese superioare. Astrele vă recomandă prudență.
Vărsător

Planuri profesionale se năruie brusc, motiv pentru care sunteţi confuzi şi irascibili. Nu vă panicaţi,  curând va apărea o nouă oportunitate.

Peşti

Dovediţi multă abilitate în rezolvarea unei probleme de familie foarte încâlcite.Cei implicați vă vor recompensa cu încredere şi destăinuiri.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop