x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 25 aprilie 2018: Leii se bucură de o viaţă sentimentală intensă

Horoscop zilnic 25 aprilie 2018: Leii se bucură de o viaţă sentimentală intensă

24 Apr 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 25 aprilie 2018: Leii se bucură de o viaţă sentimentală intensă

Horoscop 25 aprilie 2018 Berbec

Pentru unii nativi, ziua le aduce o nouă întâlnire care îi destabilizează. Se pot îndrăgosti de persoane care nu răspund cu adevărat aspiraţiilor lor. Vă petreceţi o parte din timp în familie.

Taur

Acordaţi o atenţie deosebită familiei şi celor apropiaţi, ceea ce vă ajută să uitaţi de grijile profesionale şi de supărările de care aveţi parte în plan personal. Aţi putea câstiga bani.

Gemeni

Dacă aveţi tendinţa să priviţi lucrurile negativ sau dacă vă simţiţi deprimat, concentraţi-vă asupra aspectelor pozitive ale vieţii. Astrele vă sfătuiesc să vă bucuraţi de lucrurile frumoase.

Rac

Nativii din această zodie fac o achiziţie importantă, alături de partenerul de viaţă. Se poate să cumpere împreună o casă sau o maşină, iar demersurile lor au succes. Cei singuri au parte de surprise.

Leu

Este bine să vă supravegheaţi contul bancar. Apar cheltuieli neprevăzute, însă, pe de altă parte, primiţi nişte bani. Viaţa sentimentală este dominată de emoţii intense. Faceţi o nouă cucerire.

Fecioara

Aveţi tendinţa să aruncaţi banii pe fereastră. Faceţi tot posibilul să contracaraţi această tendinţă. Cei care au copii se înţeleg bine cu aceştia, însă persoanele în vârstă fac critici supărătoare.

Balanţa

Acasă, simţiţi nevoia să vă faceţi plăcut, să fiţi iubit şi, în acelaşi timp, aţi vrea ca toată lumea să vi se supună. Ar fi mai înţelept să adoptaţi un comportament cât mai discret.

Scorpion

Unii nativi trebuie să facă faţă unor responsabilităţi familiale, mai ales în privinţa părinţilor. Problemele din viaţa de cuplu le rezolvaţi uşor şi nu acceptaţi nici o clipă mediocritatea.

Săgetător

Pentru a vă face fericit partenerul de viaţă, inventaţi o mulţime de lucruri, reuşind să-l surprindeţi plăcut. Cei singuri preferă să se distreze şi să nu investească emoţional într-o relaţie.

Capricorn

Deşi vă confruntaţi cu unele probleme familiale, nu le acordaţi o atenţie excesivă. Veţi vedea că lucrurile se aranjează de la sine, atâta timp cât sunteţi dispus să comunicaţi cu cei dragi.

Vărsător

Ziua aceasta favorizează domeniul material şi financiar. Proiectele legate de bani sau de imobiliare se dezvoltă într-un mod satisfăcător. Situaţia financiară este, din păcate, instabilă.

 

Peşti

Tensiunile de peste zi, stresul şi problemele care se prelungesc până seara târziu au efecte negative asupra stării dumneavoastră generale. Aţi putea primi astăzi o mică sumă de bani.

 

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop 25 aprilie