x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 august 2015. Este posibil ca ziua de astazi sa fie una dintre acele zile in care plictiseala nu te va parasi

Horoscop zilnic, 25 august 2015. Este posibil ca ziua de astazi sa fie una dintre acele zile in care plictiseala nu te va parasi

24 Aug 2015   •   20:01
Horoscop zilnic, 25 august 2015. Este posibil ca ziua de astazi sa fie una dintre acele zile in care plictiseala nu te va parasi


Horoscop 25 august. Berbec
Se impune atentie in ceea ce priveste tranzactiile care astazi sunt facute. Ar fi bine daca ai avea cate un raspund pentru fiecare intrebare care iti este adresata, astazi. Se accentueaza nevoia ta de libertate, de aici si multe dintre schimbarile pe care astazi le vei initia sau le vei face. Nu te lasa provocat de ceea ce ti se intampla.

Horoscop 25 august. Taur
Desi ai senzatia ca viitorul este incert (sumbru, in cel mai rau caz), uiti ca forta Binelui este de partea ta. De aceea, recomandarea este aceea de a privi in trecut doar pentru a-ti reaminti care este calea pe care trebuie sa mergi, de acum incolo. Evita certurile in familie sau cu tatal tau.

Horoscop 25 august. Gemeni
Probabil ca te simti insingurat in aceasta perioada, existand posibilitatea ca astazi si maine sa fie accentuata aceasta senzatie. La fel, este posibil sa descoperi faptul ca esti lasat de izbeliste de catre cei cu care colaborezi, atunci cand trebuie sa te descurci si sa descurci itele problemelor aparute. Nu te sfii sa elimini toate toxinele din viata ta...

Horoscop 25 august. Rac
Sunt posibile noi provocari in ceea ce priveste relatia ta de cuplu, mai ales in prima parte a zilei. Poate ca este mai bine sa astepti pana se iveste lumina crepusculara de seara pentru a clarifica anumite aspecte ale acestei relatii. Nu te lasa destabilizat emotional sau manipulat, in vreun fel.

Horoscop 25 august. Leu
Este posibil ca ziua de astazi sa fie una dintre acele zile in care plictiseala nu te va parasi. Ceea ce poate fi dramatic, intr-o perioada atat de frumoasa cum este aceasta, pentru tine. Insa, aminteste-ti ca, fara efort si munca sustinuta, riscul nu este suficient pentru a avea parte de acele castiguri pe care le visezi. O zi dedicata muncii, de aceasta data.

Horoscop 25 august. Fecioara
Daca planuiesti a face curatienie, atat in casa ta, cat si in viata ta, aceasta zi este perfecta pentru acest lucru. Ai la dispozitie o cantitate de energie fantastica, cum rar ti-a fost dat sa ai. In aceeasi ordine de idei, daca este cazul, lamureste si repara (dupa caz) relatia cu copiii tai sau cu persoana iubita.

Horoscop 25 august. Balanta
Schimbarea este prietena ta cea mai buna, astazi. De aici si sfatul de a nu ceda nervos atunci cand vezi ca nimic nu se intampla asa cum ai vrut tu. Astazi este una dintre acele zile in care ar fi bine sa actionezi de unul singur, fara a mai tine cont de ideile celor din mediul tau sau din familia ta. Evita discutiile in contradictoriu cu mama sau cu bunica ta.

Horoscop 25 august. Scorpion
Nu te otravi de unul singur cu informatii eronate sau intentionat "aruncate" in drumul tau; cere explicatii suplimentare, ori de cate ori nu ti se pare plauzibil raspunsul pe care il primesti. La randul tau, nu plati cu aceeasi moneda, mai ales la sfarsitul acestei zile. De aceasta data fii bland si iertator. Nu este imposibil...

Horoscop 25 august. Sagetator
O zi in care atragi multi demoni. Nu este nici macar o singura problema, deoarece vei reusi, pana la sfarsitul zilei, sa ii alungi pe toti acesti "demoni" din jurul tau. Important este sa nu te lasi influentat de ceea ce se intampla. Esti singurul care poate transforma o situatie neplacuta intr-un ambient pozitiv, favorabil, deci continua, dar evita excesele.

Horoscop 25 august. Capricorn
In principiu, esti sustinut de Divinitate in tot ceea ce decizi. Prezenta Lunii, alaturi de Pluto, insa, corespunde unui moment in care poti alege rapid o alta carare pe care sa o parcurgi. Asigura-te, doar, ca alegi cu mintea si nu in urma impulsului de moment, deoarece ai putea strica tot ceea ce ai construit pana acum.

Horoscop 25 august. Varsator
Concentreaza-ti puterea interioara si resursele pentru a descoperi cel mai bun mod de face ordine si disciplina in jurul tau. Nu este o zi foarte buna pentru a-ti defini identitatea (daca este cazul pentru a face asa ceva), mai degraba este o zi in care poti observa cu usurinta felul in care te observa ceilalti. Odihneste-te cat de mult poti.

Horoscop 25 august. Pesti
Incearca sa accepti sfaturile celor despre care stii ca iti sunt cu adevarat prieteni. Informatiile pe care le primesti de la acestia pot fi cu adevarat transformatoare, in ceea ce te priveste. Cand vine vorba despre finantele tale, rezerva-ti timp destul pentru a decide care este modul in care intentionezi a-ti investi resursele. Nu cumpara ceva decat daca chiar ai nevoie de acel lucru.

Alina Carciumarescu
horoscop oferit de astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop 25 august horoscop