x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 ianuarie. Fecioarele vor face multe drumuri

Horoscop zilnic, 25 ianuarie. Fecioarele vor face multe drumuri

24 Ian 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 25 ianuarie. Fecioarele vor face multe drumuri

Berbec

Ai în minte un plan de redecorare a casei, în special a sufrageriei. Să nu crezi că dacă amâni chestia asta, vei mai avea aceleaşi idei. Pune-le în aplicare şi treci la treabă.

Taur

Vei fi inspirat de cartea pe care o citeşti, sau pe care ai citit-o ultima dată, sau de o melodie care te mişcă profund şi te determină să creezi tu una. Ia un pix şi scrie!

Gemeni

Prosperitatea nu apare peste noapte, cum nici succestul nu este o destinaţie. Eşti foarte bine poziţionat din punct de vedere financiar, dar nu te lăsa pe o ureche.

Rac

Nu ai mai avut o perioadă aşa bună de mult timp. Ca rezultat, uită-te la oamenii pe care i-ai strâns în jurul tău. Ai un cerc larg de prieteni şi cunoştinţe, care te fac fericit.

Leu

Ai fost mereu interesat de artă şi de lucrurile ce îţi stimulează creativitatea şi imaginaţia. Te gândeşti serios să vizitezi un muzeu, galerii de artă sau să faci tu ceva acasă.

Fecioară

Sarcinile pe care le trebuie să la duci la capăt azi te vor ţine mai mult în maşină, pentru că trebuie să ajungi în foarte multe locuri. Ai grijă la condus şi concentrează-te!

Balanţă

Astrele prezic o perioadă în care vor apărea beneficiile muncii tale şi te vei bucura de ele din plin. Cu toate astea, fii precaut şi nu cheltui mai mult decât îţi poţi permite.

Scorpion

Rămâi cu picioarele pe pământ în timp ce ai capul în nori şi te gândeşti la vacanţe, călătorii şi aventuri în locuri necunoscute. Documentează-te înainte de a rezerva un bilet de avion.

Săgetător

Eşti înconjurat de energii pozitive, pasionale, iar dacă eşti într-o relaţie, stabileşte o întâlnire cu persoana iubită, o cină romantică departe de agitaţia oraşului.

Capricorn

O persoană pe care o considerai un prieten bun şi pentru care aveai o dragoste platonică îţi va da semne evidente că este atrasă de tine. Nu mai poate ascunde asta la nesfârşit.

Vărsător

Radiezi de energie şi de o stare pozitivă, iar cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să fii înconjurat de oameni. Du-te la petreceri, ieşi în oraş, distrează-te!

Peşti

 Creativitatea şi romantismul merg mână în mână azi. Vrei să îţi surprinzi partenerul cu surprize din cele mai inedite şi, din fericire, ai foarte multe idei.

×