x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 mai 2016. Nevoia ta de libertate intră în conflict cu simţul datoriei

Horoscop zilnic, 25 mai 2016. Nevoia ta de libertate intră în conflict cu simţul datoriei

24 Mai 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 25 mai 2016. Nevoia ta de libertate intră în conflict cu simţul datoriei

Berbec: Nevoia ta de libertate intră în conflict cu simţul datoriei. Vrei să scapi de obligaţii pentru câteva zile, dar ai multe lucruri de rezolvat.

Taur: Te laşi compleşit de pasiunea pentru o persoană şi ai face totul pentru o escapadă romantică. Ţine, însă, măcar un picior pe pământ.

Gemeni: Timpul pare să treacă mai repede ca de obicei, pentru tine. Ai grijă să nu îţi pierzi orizontul şi să îţi neglijezi îndatoririle.

Rac: Apar momente în care trebuie să iei o decizie chiar dacă între două opţiuni, ambele par tentante. Ai putea să dai pur şi simplu cu banul.

Leu: Cazi la mijloc între două grupuri cu intenţii diametral opuse. Un grup vrea stabilitate şi disciplină, altul are doar distracţie în minte.

Fecioară: Eşti într-o dispoziţie ludică şi îi atragi în joc şi pe alţii. Din păcate dai şi peste persoane decise să pună capăt veseliei cu orice preţ.

Balanţă: Te trezeşti cu poftă de muncă şi eşti decis să "rupi norii". Colegii tăi, însă, par că nu pot lua nimic în serios, îngreunându-ţi planurile.

Scorpion: Intenţiile tale sunt bune, dar felul degajat în care vorbeşti poate da naştere la interpretări eronate. Ţine minte că eşti predispus la gafe.

Săgetător: Ai fost şi rămâi imparţial, însă oamenii din jurul tău duc bătălii surde între ei şi vor să te atragă şi pe tine în conflictul dintre ei.

Capricorn: Planurile tale sunt în continuu sabotate de un grup rău-voitor. Cauţi sprijinul prietenilor, dar ai putea avea surpriza de a fi refuzat.

Vărsător: Relaţia ta de cuplu este mai armonioasă ca oricând. Din păcate, asta te face să fii cu capul în nori şi nu te mai poţi concentra şi la altceva.

Peşti: Eşti predispus la afecţiuni ale stomacului. Ai grijă să speli bine tot ce mănânci şi să te orientezi către alimente uşoare. Alcoolul, exclus!

×
Subiecte în articol: horoscop