x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 25 septembrie 2018: Leii au parte de surprize plăcute la locul de muncă

Horoscop zilnic 25 septembrie 2018: Leii au parte de surprize plăcute la locul de muncă

24 Sep 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 25 septembrie 2018: Leii au parte de surprize plăcute la locul de muncă

Horoscop 25 septembrie Berbec

Astăzi, pari a găsi câte un sfat potrivit, pentru fiecare, fiind răbdător şi empatic cu cei din jur. De asemenea, inspiraţia se află la cote înalte, aşa că orice tip de exprimare artistică este recomandată.

Horoscop 25 septembrie Taur

Traversezi o perioadă favorabilă finalizării unor proiecte importante, iar în relaţia cu cei dragi accentul se va pune în mod special pe aspectele practice şi pe asumarea unor angajamente.

Horoscop 25 septembrie Gemeni

Concentrarea pe anumite proiecte de la locul de muncă precum şi nevoia de a găsi partenerii potriviţi îţi consumă destulă energie, de aceea, un răstimp pentru odihnă şi mai ales pentru relaxare ar fi binevenit.

Horoscop 25 septembrie Rac

Astăzi se anunţă o zi mai relaxată în care te poţi bucură de compania reconfortantă a unor prieteni apropiaţi şi alături de care poţi face un constructiv schimb de idei legate de sfera artistică.O zi excelentă.

Horoscop 25 septembrie Leu

În plan personal ai parte de momente momente plăcute, însă astăzi eşti preocupat mai ales de imaginea ta în contextul socio-profesional. Strategia pe care o abordezi pare una solidă, însă fii precaut.

Horoscop 25 septembrie Fecioara

Legăturile cu străinătatea, fie că este vorba de studii, fie de diverse tipuri de parteneriate, trebuie privite în mod realist, pragmatic. Delimitează  cât mai bine viziunea ta personală de realitatea concretă.

Horoscop 25 septembrie Balanţă

Astrele îți recomandă astăzi să fii realist, atât în alegerea colaboratorilor cât şi a şanselor de a face profit din diverse proiecte. Încearcă să îți  direcţionezi cât mai bine resursele de care dispui.

Horoscop 25 septembrie Scorpion

Cauţi să obţii o anume siguranţă în relaţia cu partenerul tău şi astăzi eşti mai atent, mai deschis la nevoile acestuia. În afaceri, argumentele solide şi insistenţa sunt cele mai bune arme ale negocierilor.

Horoscop 25 septembrie Săgetător

Ai puterea necesară de mobilizare pentru a duce la bun sfârşit tot ce-ţi propui, indiferent că este vorba de cămin sau de serviciu, dar cu condiţia să nu te laşi distras de tot felul de tentaţii care te distrag.

Horoscop 25 septembrie Capricorn

Relaţia cu persoana iubită dar şi cu copiii este prioritară, nefiind deloc de neglijat un stil de comunicare cât mai clar şi fără loc de neînţelegeri. Alege să-ți petreci mai mult timp în compania lor.

Horoscop 25 septembrie Vărsător

Provocarea acestei zile va fi să te mobilizezi, urmând un program susţinut, altfel rezultatele vor întârzia să apară. Încearcă să-ți stabileşti propriul ritm şi să finalizeazi tot ceea ce ți-ai propus.

Horoscop 25 septembrie Peşti

Astăzi este o zi potrivită pentru administrarea finanţelor, pentru planificare dar şi pentru bilanţ. Deşi ai la dispoziţie câteva idei originale, stai încă să cântăreşti cât mai bine situaţia ta economică.

×