x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 iunie. Săgetătorii blocați în ficțiune

Horoscop zilnic, 26 iunie. Săgetătorii blocați în ficțiune

25 Iun 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 26 iunie. Săgetătorii blocați în ficțiune
Sursa foto: pexels.com

Berbec

Încearcă să nu complici lucrurile mai mult decât sunt. Ai putea sfârși într-un conflict sau învârtindu-te în jurul unor detalii irelevante.

Taur

Nu îți stă în fire să încerci să anticipezi următorii pași. Cu toate astea, încearcă să proiectezi efectul acțiunilor tale în viitor.

Gemeni

Săptămâna începe în forță pentru tine. Ești plin de idei, însă majoritatea se pierd înainte să încerci să le pui în practică.

Rac

Ai intrat în pielea unui supererou. Reușești să surprinzi în fiecare zi prin stilul tău extravagant și prin acțiunile pline de entuziasm.

Leu

Luni, capacitățile tale intelectuale ies la iveală și reușesc să-i surprindă pe toți cei din jurul tău. Ești plin de perspective îndrăznețe.

Fecioară

Îți dorești să faci pe toată lumea fericită, dar asta este imposibil. Concentrează-te pe ce ai de făcut, pentru a nu rata oportunitățile.

Balanţă

Acorzi prea multă atenție problemelor, iar lucrul ăsta e posibil să-i îndepărteze pe cei din jurul tău. Vorbește cu cineva de încredere.

Scorpion

Ar trebui să încerci să acorzi puțin mai multă atenție detaliilor, pentru a nu-ți scăpa lucrurile cu adevărat importante.

Săgetător

 Ești blocat într-o lume fictivă. Toți cei din jur încearcă să te aducă la realitatea, însă lumea pe care ți-ai creat-o e mai frumoasă.

Capricorn

Ești într-o stare care nu încurajează conversația, însă asta nu înseamnă că trebuie să întrerupi discuțiile celor din jur.

Vărsător

Luni, romantismul pare să te învăluie, deși nu te-ai fi așteptat. Poate fi un impuls de moment sau poate fi începutul a ceva mai amplu.

Peşti

 Știi foarte puține lucruri despre poza de ansamblu, însă asta nu reprezintă un minus. Știi câteva detalii care pot schimba întregul.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop luni