x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 mai 2016. Este posibil să te împotmoleşti, azi, în activităţi birocratice

Horoscop zilnic, 26 mai 2016. Este posibil să te împotmoleşti, azi, în activităţi birocratice

25 Mai 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 26 mai 2016. Este posibil să te împotmoleşti, azi, în activităţi birocratice

Berbec: Eşti odihnit şi relaxat, ceea ce te face să treci peste toate problemele zilei fără niciun efort. Ce ţi se părea greu, acum e floare la ureche.

Taur: Nu vei câştiga neapărat la loterie, dar azi se anunţă o zi norocoasă. Orientează-te către un scop accesibil. Poate o slujbă mai bine plătită.

Gemeni: Eşti plin de energie şi vezi totul într-o lumină pozitivă. Acest lucru îţi dă încredere în tine şi te ajută să comunici excelent cu cei din jur.

Rac: Nu e cazul să intri în panică, dar ar cam fi cazul să fii mai disciplinat din punct de vedere financiar. Viitorul nu arată prea roz.

Leu: Poţi întâlni un grup nou de persoane care vrea să îţi cunoască talentele. Pentru un extrovertit ca tine, este o oportunitate ideală.

Fecioară: Ai nevoie de mai multă odihnă, poate şi de nişte vitaminte. Stabileşte-ţi mai bine priorităţile şi renunţă la anumite sarcini secundare.

Balanţă: Treci de la starea contemplativă în care te-ai aflat în ultimele săptămâni la una mai activă. Faci planuri concrete de călătorii şi distracţii.

Scorpion: Te trezeşti într-o dispoziţie bună, dar sarcinile, în special cele domestice, care te aşteaptă te deprimă. Nişte îngheţată te-ar mai înveseli.

Săgetător: Este posibil să te împotmoleşti, azi, în activităţi birocratice. Ai multe acte de completat, dar sunt documente importante, n-ai ce face.

Capricorn: Chiar dacă nu te simţi bolnav, ar fi bine să îţi faci nişte analize de rutină. Ritmul frenetic din ultimul timp poate lăsa urme.

Vărsător: O zi domoală şi relaxată, în care vorbeşti vrute şi nevrute cu prietenii şi îţi întăreşti relaţiile amicale cu cei de la muncă.

Peşti: Eşti uimitor de perspicace, azi. Dacă viaţa ar fi un joc de şah, tu ai ştii ce se va întâmpa cu patru mutări în avans. Dă-te în spectacol, meriţi!

×
Subiecte în articol: horoscop