x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 mai. Trebuie să iei o decizie importantă, care îţi va afecta viitorul

Horoscop zilnic, 26 mai. Trebuie să iei o decizie importantă, care îţi va afecta viitorul

25 Mai 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 26 mai. Trebuie să iei o decizie importantă, care îţi va afecta viitorul

Berbec

Ziua de vineri va fi atât de grea încât va părea că vrei să goleşti un ocean cu o ceaşcă de ceai. Dacă accepţi ajutorul celorlaţi, va fi mai uşor.

Taur

Dorinţa de a călători, sau probabil de a vizita un prieten apropiat, va fi greu de stăpânit. Vei lăsa toate planurile baltă pentru a face asta.

Gemeni

Vei avea o mare surpriză când vei ajunge acasă, pentru că vei fi gazda unei petreceri date de colegul de apartament sau de partenerul de viaţă.

Rac

Ai bagajele făcute, cale liberă şi totuşi, nu poţi pleca. Nu vrei, de fapt. Nu ai luat în calcul multe detalii şi te temi de imprevizibil.

Leu

Dacă aştepţi pe cineva care să vină şi să umple golurile din sufletul tău, trebuie să ştii că ai de aşteptat foarte mult timp. Fericirea ta depinde doar de tine!

Fecioară

Te-ai săturat să tot auzi oamenii cum se plâng în jurul tău. Nu îţi doreşti decât să termini mai repede ziua  de muncă, să ajungi acasă şi să te uiţi la un film.

Balanţă

Privind relaţiile amoroase, ai ajuns la punctul critic în care trebuie să iei o decizie importantă, care îţi va afecta viitorul îndepărtat.

Scorpion

Relaţia actuală este tot ce ai visat vreodată şi ai tendinţa să exagerezi, să fii cu capul în nori şi să nu mai vezi realitatea. Fii mai atent la detalii.

Săgetător

Nu insista asupra oamenilor care sunt irascibili sau au o stare proastă. Vor înţelege greşit ajutorul pe care vrei să îl oferi..

Capricorn

Astăzi este o zi unică, pentru că ai libertatea de a face orice îţi doreşti, nu respecţi nicio regulă şi nu eşti controlat de nimeni. Profită de ocazie.

Vărsător

Gândeşte-te de două ori înainte să împărtăşeşti ideile tale cu ceilallţi. Oricât de entuziasmat eşti, nu poţi avea încredere decât în persoanele apropiate.

Peşti

Motivaţia, energia cu care ai început săptămâna s-a cam pierdut şi ai nevoie de un impuls, pentru că începe weekendul.

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop azi horoscop maine