x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 martie. Leii reiau legătura cu un prieten vechi

Horoscop zilnic, 26 martie. Leii reiau legătura cu un prieten vechi

25 Mar 2020   •   12:35
Horoscop zilnic, 26 martie. Leii reiau legătura cu un prieten vechi
Sursa foto: pixabay.com

Berbec, 26 martie

Azi simți că lucrurile nu merg așa cum îți dorești și de aceea este posibil să ai o stare de neliniște. Încearcă să îți ocupi timpul cu lucruri care îți aduc satisfacție.

Taur, 26 martie

Problemele financiare îți ocupă toată ziua. Te gândești la soluții pentru a ieși din impas. Este recomandat să vorbești cu o persoană care să te ajute să privești lucruri dintr-o altă perspectivă.

Gemeni, 26 martie

Azi te ocupi de pasiunile pe care le ai, însă reușești să îți organizezi timpul astfel încât să te poți ocupa și de responsabilitățile pe care le ai la locul de muncă.

Rac, 26 martie

Energia nu este prezentă cu tine azi. De aceea, este recomandat să nu pui presiune pe tine, ci să îți acorzi puțin timp pentru a te relaxa și pentru a elimina din stresul pe care l-ai acumulat.

Leu, 26 martie

Azi reiei legătura cu un prieten vechi pe care nu l-ai mai auzit de mult timp. Vă amintiți de toate momentele prin care ați trecut împreună.

Fecioară, 26 martie

Te ocupi de tot ce înseamnă carieră. Vrei să îți păstrezi ritmul pe care l-ai adoptat în ultima perioadă și să îi mobilizezi pe cei din jurul tău în direcția pe care ți-o dorești.

Balanță, 26 martie

Azi descoperi pasiuni noi care te învață lucruri noi despre tine. Astfel, începi să te redescoperi și îți regândești planurile de viitor.

Scorpion, 26 martie

Nu reușești să te concentrezi nici măcar atunci când vine vorba de lucrurile simple pe care le ai de făcut. Încearcă să amâni luarea unor decizii care vor avea impact asupra viitorului tău.

Săgetător, 26 martie

Nu reușești să comunici așa cum îți dorești și este posibil să fii înțeles greșit de cele mai multe ori. Încearcă să acorzi mai multă atenție părerilor pe care le au cei din jurul tău.

Capricorn, 26 martie

Azi timpul nu este de partea ta. Nu reușești să duci la bun sfârșit lucrurile pe care ți le propui, iar acest lucru poate aduce mult stres. Încearcă să îți faci o listă de priorități.

Vărsător, 26 martie

Nu reușești să iei legătura cu persoanele importante din viața ta, însă nu trebuie să te îngrijorezi. La finalul zilei primești vești bune de la aceste persoane.

Pești, 26 martie

Vrei să faci unele schimbări care țin de stilul de viață. Astfel, încerci să adopți o dietă mai echilibrată și să ai un stil de viață mai activ. Este important că ai făcut primul pas în această direcție.  

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic 26 martie