x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 octombrie 2015. Multe surprize se pot ivi astazi dinspre segmentul sentimental

Horoscop zilnic, 26 octombrie 2015. Multe surprize se pot ivi astazi dinspre segmentul sentimental

25 Oct 2015   •   20:28
Horoscop zilnic, 26 octombrie 2015. Multe surprize se pot ivi astazi dinspre segmentul sentimental


Horoscop 26 octombrie. Berbec

Esti foarte realist astazi, insa gama emotiilor necontrolate pe care o parcurgi foarte rapid in diverse momente ale zilei te va duce la concluzii si decizii gresite. Indicat ar fi sa te retragi putin din forfota cotidiana si sa privesti atent la relatiile si situatiile din viata ta. Totusi, segmentele de viata care iti ofera provocari inedite sunt segmentul muncii si cel a sanatatii. Aminteste-ti sa te odihnesti regulat si sa fii vesel!

Horoscop 26 octombrie. Taur
Starea ta de spirit este greu de inteles si acceptat de catre ceilalti, de aceea fii discret si ocupa-te numai de treburi usoare. Energia vitala este la cote joase, astfel ca se pot accentua neplaceri ale segmentelor corpului care au deja niscai slabiciuni. Evita, pe cat posibil astazi, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Odihna regulata, alimentatia potrivita si compania celor dragi te ajuta mult.

Horoscop 26 octombrie. Gemeni
Relatiile cu prietenii sunt accentuate. Posibil sa apara discutii aprinse pe teme diverse din cauza filozofiilor de viata diferite. Exista varianta sa te desprinzi de unele persoane considerate prieteni. Ar fi bine sa privesti atent la oamenii din preajma ta. Selecteaza drastic persoanele carora le vei mai permite de acum incolo sa se apropie de tine. Pe de alta parte, bucura-te de faptul ca ai admiratori.

Horoscop 26 octombrie. Rac
La serviciu este multa forfota, mai ales in relatiile cu sefii. Posibil sa fii nevoit sa explici felul in care iti desfasori activitatea profesionala si cum relationezi cu ierarhiile profesionale. Fii prudent si vorbeste strictul necesar. Traversezi o perioada in care mentalul tau este foarte activ, gandesti mult mai repede decat poti vorbi, iar uneori ceilalti nu-ti pot urmari discursurile. Seara discuta cu membrii familiei despre pataniile zilei.

Horoscop 26 octombrie. Leu
Debutul saptamanii aduce in atentie relatiile cu strainatatea, dorinta de a calatori in locuri indepartate, dar si de a invata lucruri noi. Posibil ca datorita cheltuielilor curente sa nu poti realiza, deocamdata, ceea ce iti doresti astazi. Alcatuieste planuri cu lux de amanunte si ai incredere ca la momentul potrivit se vor materializa intocmai. Spre seara, taifasuieste cu cei dragi. Vei afla informatii interesante si utile.

Horoscop 26 octombrie. Fecioara
Accentele zilei se afla pe cheltuielile comune cu altii. Sunt momente bune de a achita facturi, taxe sau de a relationa cu institutiile financiare. Nemultumirile privitoare la bugetul comun cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii sunt majore, insa daca ai sa privesti dincolo de aparentele cotidiene vei constata ca totul se desfasoara in favoarea ta. Este nevoie sa-ti schimbi atitudinea fata de planul material.



Horoscop 26 octombrie. Balanta
Relatiile parteneriale sunt provocatoare. Pe de o parte este vorba de partenerul de viata, care prin vorbele sau atitudinea sa iti rascoleste mult sufletul. Pe de alta parte, colaboratorii au asteptari mari de la tine in ceea ce priveste desfasurarea unor actiuni comune. Fii prudent si asculta ceea ce iti spun ceilalti. Hiba este la tine, in sensul ca esti prea sensibil si te bazezi prea mult pe altii. Relaxeaza-te si sustine-ti punctele de vedere.

Horoscop 26 octombrie. Scorpion
La serviciu este un iures greu de inteles si stapanit. Sarcinile de lucru se inmultesc rapid, apar si colegi care iti cer ajutorul, iar sefii tot al tine apeleaza cu diverse chestiuni personale si mai putin profesionale. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te de treburile tale prioritare si nu te lasa santajat emotional. Sanatatea este vulnerabila, astfel ca pot aparea neplaceri legate de segmentele capului si sistemului renal.

Horoscop 26 octombrie. Sagetator
Multe surprize se pot ivi astazi dinspre segmentul sentimental. Este bine sa iti indrepti atentia spre persoana iubita sau spre copii si sa stai de vorba pe indelete cu ei. Conflictele declansate in aceasta perioada pot duce la neplaceri serioase pe termen lung. Prezinta-ti punctele de vedere si deschide-te si tu catre ale celorlalti. Cu putin efort si bunvointa vei depasi totul cu bine, insa nu forta nota.

Horoscop 26 octombrie. Capricorn
In plan familial este nevoie sa te ocupi de treburi gospodaresti si de relatiile familiale. Datorita faptului ca esti implicat in activitati socio-profesionale de anvergura, se pare ca ai neglijat casa si familia. Rezerva-ti momente linistite si fii alaturi de cei dragi. Te vei simti bine doar privindu-i cum ti se destainuie. Seara este un bun prilej de a te gandi la evenimentele si discutiile de peste zi.

Horoscop 26 octombrie. Varsator
Mentalul iti este rascolit mult astazi, de aceea activitatile intelectuale si cele care presupun lucrul comun cu altii te poate obosi. Desi multe persoane iti vor solicita o discutie pe teme diverse, ar fi bine sa te limitezi numai la persoanele pe care le simti pe acceasi lungime de unda cu tine. Disonantele dintre tine si ceilalti se datoreaza cheltuielilor comune sau bunurilor folosite si administrate in comun cu acestia.

Horoscop 26 octombrie. Pesti
Veniturile tale vor creste astazi, fie ca priesti salariul, o prima sau cadouri si favoruri de la serviciu, fie cei dragi iti ofera spirjinul material de care ai nevoie acum. Insa, fereste-te de cheltuieli majore, nefondate sau de investii! Provocarea momentului consta in a invata sa traiesti cu strictul necesar .Atitudina ta fata de bani si bunuri are nevoie de schimbari. Spre seara ti-ar prinde bine o plimbare prin locurile preferate.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 26 octombrie