x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 27 august. Capricornii se bucură de susținere necondiționată

Horoscop zilnic, 27 august. Capricornii se bucură de susținere necondiționată

27 Aug 2019   •   12:35
Horoscop zilnic, 27 august. Capricornii se bucură de susținere necondiționată

Horoscop Berbec

Ar putea să-ţi intre în mediul tău intim, poate chiar în propria casă, o persoană care nu emite decât energii negative. E o sursă de răutăţi, de judecăţi, de injurii, de săgeţi otrăvite îndreptate către oricine şi dacă nu faci ceva înainte ca efectele sale să se împrăştie peste tot, rişti să fii atins şi tu de otrava sa răutăcioasă. Ţine-l la distanţă, evită să-i faci confidenţe şi să-i deschizi poarta spre inima ta, pentru că el abia aşteaptă o nouă victimă a răutăţilor sale. Norocul tău e că ai unde te retrage de efectele sale nocive, deci fugi din calea sa cât mai repede şi trage şi uşa după tine. Nu-l lăsa să te invadeze!

Horoscop Taur

Primul pas spre o mare realizare e să-i oferi acestui gând putere, ca atare stai azi puţin şi gândeşte, visează, creează, ridică o construcţie detaliată în mintea ta, pentru că de aici începe viitoarea realizare. Mai întâi schiţezi totul la nivel imaginar, teoretic, aşa cum ţi-ar plăcea şie să fie, aşteptând momentul şi instrumentele potrivite pentru ca acest gând să capete consistenţă cu adevărat şi în realitate. Deocamdată oferă-ţi această bucurie a visării, lasă fantezia să zburde cum vrea, pentru că de aici porneşte miracolul! Că e un job nou, o iubire nouă sau o casă nouă, imaginează-te ca şi cum ar fi deja palpabile în viaţa ta.

Horoscop Gemeni

De felul cum te priveşti pe tine însuţi depinde succesul relaţiilor tale, ca atare, dacă vrei ca ceilalţi să te placă aşa cum eşti, trebuie să-ţi radieze iubirea de sine pe faţă. Dacă tu te vezi singur într-o oglindă deformată, dacă-ţi vezi doar lipsurile şi defectele, dacă în permanenţă ai vrea să schimbi ceva la tine, cum ai vrea ca ceilalţi să te preţuiască mai mult? E ca şi cum ai spune cuiva de o sută de ori că supa lui e sărată şi până la urmă chiar va începe să simtă şi el la fel despre ceea ce mănâncă. Mai bine te-ai vedea într-o lumină frumoasă de iubire, pentru că sigur meriţi mai multă preţuire de sine! Renunţă la auto-critică şi acceptă-te!

Horoscop Rac

Nu poţi mulţumi pe toată lumea pentru că aşa e viaţa: când unul câştigă altul pierde. Azi e momentul tău de glorie şi ar trebui să te gândeşti numai la persoana ta. Nu te lăsa impresionat de lacrimile celor din jur, nici de nemulţumirile invidioase pe care le emit cei care se simt defavorizaţi de reuşita ta. Şi tu ai fost în locul lor altădată, dar iată că roata s-a învârtit şi acum tu eşti cel care se bucură de victorie. Nu te lăsa influenţat de zvonurile negative, de bârfele ironice, de mutrele bosumflate ale celor care nu pot suporta succesul altora, ci aşează-te doar pe tine în prim plan. Meriţi acest succes!

Horoscop Leu

Intervii la momentul oportun cu o soluţie salvatoare şi atragi respectul şi aprecierile colaboratorilor. Unii nu au găsit o astfel de idee, dar tu te-ai informat şi ai avut curajul să spui clar ce gândeşti, ca atare, iată, părerea ta contează acum foarte mult. Orice confruntare sau competiţie de idei în care eşti şi tu implicat te poate avea printre învingători, deci nu-ţi fie teamă să-ţi exprimi părerea. Deţii suficientă experienţă acumulată prin studiu, ai toate resursele necesare ca ceea ce emiţi să fie performant şi de calitate!

Horoscop Fecioară

Trebuie să fii prezent într-o altă locaţie decât cele cu care erai obişnuit în programul zilnic, căci prezenţa ta este folositoare pentru rezolvarea cu succes a unor sarcini concrete. Călătoriile au rezultate vizibile, de care poţi fi mândru. Nu te întorci acasă fără ceva palpabil, pe care să-l consideri rodul material al eforturilor tale de azi. Posibil să fii toată ziua pe drumuri în interes de serviciu, ceea ce poate fi extenuant, dar măcar rezolvi cu brio ceea ce aveai în plan, nefiind deplasări inutile.

Horoscop Balanță

Datorită anturajului foarte tonic în care te afli, şi ziua ta va fi una de mare succes. Te molipseşti de bună dispoziţie de la cei din jurul tău şi ai o colaborare foarte bună cu toată lumea. Parcă aţi forma o mare familie deoarece fiecare participă trup şi suflet la evenimentele celorlalţi. Poate se iveşte şi o ocazie excelentă de celebrat, pentru că v-aţi adus cu toţii contribuţia la o mare reuşită care acum merită pusă mai mult în valoare. Nu se poate vorbi de o competiţie, de o luptă pentru supremaţie aici, de parcă fiecare e câştigător în felul său.

Horoscop Scorpion

Te întorci prea des înapoi, la etapele anterioare ale unui proiect care pare să meargă bine, dar tu te simţi mai în siguranţă acolo, în trecut. Eliberează-te de vremurile de altădată, ce a fost a fost, acum contează mai mult nivelul pe care te afli şi, mai ales, cel spre care te îndrepţi. Concentrează-ţi energia pe ceea ce va să vină, pentru că trecutul şi-a jucat rolul la momentul potrivit. Ai primit de acolo tot ce era mai bun pentru ceea ce ai de făcut de acum înainte, ca atare nu te tot refugia în amintiri, în istoricul cu care te mândreşti sau nu, în vremuri de demult. Gata, s-au dus!

Horoscop Săgetător

Te afli într-o companie cam rigidă, printre oameni autoritari care vor să deţină controlul în toate. E greu să te supui unor rigori atât de severe, să respecţi orbeşte date fixe, termene clare, restricţii şi interdicţii atât de dure, dar nu prea te poţi opune. Ceilalţi sunt mai puternici decât tine şi o eventuală rebeliune din partea ta se poate solda chiar şi cu sancţiuni, de aceea cel mai bine e să taci şi să suporţi acest val cam sumbru. Există cineva mai presus de tine şi de oricine care are acest drept: de a se folosi de poziţia şi puterea sa, deci lasă-i să-şi exercite prerogativele iar tu te supui ca simplu executant. Nu uita: capul plecat sabia nu-l taie!

Horoscop Capricorn

Ai alături de tine o persoană care te încurajează, îţi dă încredere în tine însuţi, te susţine trup şi suflet, deci îl poţi numi cel mai bun prieten! Te ajută într-o situaţie care lui îi este deja cunoscută, a trecut şi el prin ceva similar, şi nu te lasă să pierzi timp preţios căutând soluţii pe care el deja le deţine. Ţi le împărtăşeşte cu bucurie şi cu atât mai mare e satisfacţia sa de a-ţi fi de ajutor cu cât vede că tu chiar îi urmezi sfaturile şi îndrumările. De aici se poate lega o relaţie de succes, din care ai multe de învăţat.

Horoscop Vărsător

Trebuie să dai startul unei acţiuni noi, dar ai mai multe direcţii de mers şi nu ştii care e mai bună pentru tine. Intuiţia ta nu greşeşte niciodată, ca atare trebuie să-ţi asculţi cu atenţie vocea interioară care te împinge doar spre una din alternativele oferite. Dă-i curs celei spre care îţi dă ghes inima, pentru că se va dovedi a fi alegerea corectă. Emoţia momentului este mare, pentru că, atât timp cât nu ai şi o garanţie certă pe care să te bazezi, pare doar o senzaţie dincolo de raţiune.

Horoscop Pești

Primeşti o veste despre felul în care ar putea evolua nişte evenimente în perioada următoare, dar nu eşti deloc mulţumit de ce auzi. Aluneci încet într-o stare de depresie, de abandon, de neputinţă, pentru că nu există nimic bun de care să te poţi agăţa. Nu te mai interesează nimic din ceea ce făceai dacă nu sună promiţător sensul în care te îndrepţi, ca atare aproape că eşti dispus să laşi lucrurile să moară de la sine, fără a mai depune nici un efort. Dacă ţi-ai recăpăta un pic speranţa, ai găsi în tine şi forţa de a continua.

Horoscop oferit de ACVARIA

×
Subiecte în articol: horoscop 27 august