x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 27 iulie. Leii iau o pauză de la agitaţie

Horoscop zilnic, 27 iulie. Leii iau o pauză de la agitaţie

26 Iul 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 27 iulie. Leii iau o pauză de la agitaţie

Berbec

Încerci să te ţii departe de conflicte azi. Fii puternic şi încearcă să nu faci compromisuri, spune ce gândeşti fără teamă.

Taur

Eşti într-un punct în care drama pune stăpânire pe tine. Stabilizează-ţi emoţiile şi controlează-ţi reacţiile faţă de cei din jurul tău.

Gemeni

Eşti pregătit să rezolvi nişte probleme azi. Eşti dispus să îi ajuţi pe toţi cei din jurul tău fără ezitări. Încearcă să nu influenţezi.

Rac

Ziua de joi se anunţă a fi o zi plină. Ai o mulţime de lucruri de făcut, iar informaţiile zboară pe lângă tine fără încetare.

Leu

Ia o pauză de la obişnuita agitaţie de zi cu zi. Discută despre felul în care te simţi şi despre ce gândeşti, te va ajuta să te relaxezi.

Fecioară

Eşti plin de energie şi gata să duci la bun sfârşit tot ce îţi iese în cale. Fii atent la informaţiile care zboară în jurul tău.

Balanţă

Nu mai încerca să rezolvi toate problemele de unul singur. Discută cu persoanele apropiate despre lucrurile care te deranjează.

Scorpion

Ai o mulţime de energie emoţională şi fizică pentru a realiza tot ce îţi doreşti. Profită de asta pentru a spune ce gândeşti.

Săgetător

Spune ce gândeşti azi, căci nu ai mai făcut asta de mult timp. Toţi îşi doresc să îţi audă părerea. Acordă-ţi mai mult încredere.

Capricorn

Birocraţia îţi ocupă toată ziua. Încearcă să discuţi deschis cu cei din jur şi astfel vei primi ajutorul pe care îl cauţi cu disperare.

Vărsător

Nimeni nu o să vină să te întrebe ce îţi doreşti, deci mai bine ridică-te şi fă totul în aşa fel încât să îţi atingi aspiraţiile.

Peşti

Îţi pui întrebări în timp ce răspunsurile zboară prin faţa ta. Eşti prea agitat şi nu observi lucrurile evidente din jurul tău.

 

×