x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 27 iunie 2016. O zi bună pentru a începe proiecte serioase

Horoscop zilnic, 27 iunie 2016. O zi bună pentru a începe proiecte serioase

26 Iun 2016   •   19:42
Horoscop zilnic, 27 iunie 2016. O zi bună pentru a începe proiecte serioase
Sursa foto: Ola-Ola/Getty Images/iStockphoto

Berbec: Un prieten deprimat are nevoie de umărul tău ca să plângă. Ascultă-l cu înţelegere, dar nu te lăsa târât şi tu în depresia lui.

Taur: Se adună prea multe sarcini pe umerii tăi fix, azi, când ai vrea să pleci de la muncă mai devreme. Nu ezita să ceri ajutorul altora.

Gemeni: O zi bună pentru a începe proiecte serioase. Ar putea fi vorba şi o vacanţă în străinătate. Ai concentrarea necesară pentru a lucra la detalii.

Rac: O zi bună din punct de vedere financiar. O sumă de bani pentru care ai muncit mult pică azi. Seara o dedici sărbătoririi evenimentului.

Leu: Până acum ţi-ai dedicat energia pentru a le face bine altora. De acum înainte îţi vei vedea strict de interesele personale.

Fecioară: Te-ai agitat mult în ultimele zile şi, chiar dacă mai ai multe de rezolvat, simţi că nu mai poţi să duci. Vei fi înţeles dacă faci o pauză.

Balanţă: Lucrurile se îmbunătăţesc considerabil în plan afectiv. Îţi merge bine în viaţa de cuplu şi te poţi aştepta la o surpriză romantică diseară.

Scorpion: Eşti pus în situaţia de a organiza o reuniune socială la care vor participa şi prieteni, dar şi persoane străine. Aşteaptă-te la emoţii mari.

Săgetător: O zi în care îţi va fi mai uşor să rezolvi probleme care implică multe acte sau relaţionarea cu instituţii greu accesibile ale statului.

Capricorn: Situaţia ta financiară începe să se îmbunătăţească. Tu preferi să sufili în iaurt, însă, şi îţi stă mintea doar la muncă şi la economii.

Vărsător: Ai toane azi. Eşti ba vesel, ba melancolic. Încearcă să-ţi ocupi timpul cu sarcini simple, repetitive, pentru a-ţi găsi echilibrul.

Peşti: Încerci să rezolvi prea multe lucruri în prea scurt timp, azi. Este posibil ca tocmai de aceea să nu îţi iasă nimic. Fă-ţi o listă de priorităţi.

×
Subiecte în articol: horoscop